tak tento lector teda velmo zle dopadol ak by si to odniesli len kolá a prehadzovač tak mám doma svoje z lectora zhodené tak by som ti ich vedel posunúť hlavne sa daj čím skôr dokopy
prehadzovacka ma zlomene telo, ci je patka kriva zatial neviem. ale vyzera to tak ze nosit nahradnu fakt netreba. misopetrovic kolesa mi maju prist v pondelok a popravde - nevedel som v danej chvili nad cim skor plakat - ma okolo 700km - cele to bolo akesi neuveritelne
patka na lector je naozaj dosť masívna.. máme ich pár náhradných na predajni kedže jazdíme všetci traja lectorov a teda je to naozaj KUS kovu...ani sa nečudujem že to schytal prehadzovač...
Gusto0 až teraz som si uvedomil že ty máš shimanácku výbavu..ja sramácku..takže orech by nepasoval...
predne koleso nadhodilo hruby kratky klat dreva ktory sa zapichol do prehadzovacky nasledne sa zapichlo do zeme a katapulovalo mi zadok - doslova ma to vyhodilo z biku - dopad na ruky a rameno
neviem co som zmenil alebo zacal robit zle ale posledne roky casto chytam haluze - vacsinou sa odrazia od ramu ale zaseknu menej neprijemnym sposobom bez nasledneho padu a demolacie. jazdieval som 1.95 plaste - to bola kedysi bezna sirka na xc, posledne roky 2.2 ale neviem ci to ma nejaky vplyv. alebo je len v lesoch vacsi bodel
neviem co som zmenil alebo zacal robit zle ale posledne roky casto chytam haluze
Ja to vidim tak, ze si zacal viac "flakat" volbu stopy, lebo "ved pruzenie to poberie". Keby si siel na hardfulle, tak sa tomu polenu dosledne vyhnes. Celkovo su fully pohodlnejsie, ale vyssie zdvihy sposobuju, ze maju ludia pocit neohrozenosti a volia bez obav horsiu stopu a este aj idu rychlejsie, takze nie vzdy to dopadne dobre. Dalsi level je potom "to vozenie je nuda, idem skakat". A to dopada zle samozrejme este castejsie.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ito ..ved to funguje
Gusto0 až teraz som si uvedomil že ty máš shimanácku výbavu..ja sramácku..takže orech by nepasoval...
kokos po 700km? veď to si ho ledva zabehol
Slovnik slovenskeho pravopisu, ci lepsie,vetnej skladby chlapci. Vsak Rumakk bol zato vyveseny do prislusnej temy
Fúúúúha
Masaker. Tebe nieje nič? Ustál si to?
co sa vlastne stalo ?
neviem co som zmenil alebo zacal robit zle ale posledne roky casto chytam haluze - vacsinou sa odrazia od ramu ale zaseknu menej neprijemnym sposobom bez nasledneho padu a demolacie. jazdieval som 1.95 plaste - to bola kedysi bezna sirka na xc, posledne roky 2.2 ale neviem ci to ma nejaky vplyv. alebo je len v lesoch vacsi bodel
Tiež prajem skoré vyzdravenie.
Ja to vidim tak, ze si zacal viac "flakat" volbu stopy, lebo "ved pruzenie to poberie". Keby si siel na hardfulle, tak sa tomu polenu dosledne vyhnes. Celkovo su fully pohodlnejsie, ale vyssie zdvihy sposobuju, ze maju ludia pocit neohrozenosti a volia bez obav horsiu stopu a este aj idu rychlejsie, takze nie vzdy to dopadne dobre. Dalsi level je potom "to vozenie je nuda, idem skakat". A to dopada zle samozrejme este castejsie.