mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
No ja som si práve pozeral pracovný harmonogram a som sa trochu sekol, nočné budem mať od piatku do nedele, takže neviem, neviem, no asi mi to nevíde, iba ak by som si zobral dovolenku, lebo šlapať niekam po nočnej...doktor-40 a o koľkej cca by si chcel spraviť ten výjazd? Predpokladám že niekedy doobeda, čo sa mi asi nepodarí, no uvidím, ešte sa ozvem, no tá 4 zmenka je dosť na prd v plánovaní nejakých akcii
Ja už mám našťastie kúpené a radšej nebudem ďalšie testovačky ani skúšať, aby ma niečo náhodou neoslovilo a s cesťákom som si to nakoniec rozmyslel, ako tak jazdím po tých našich úžasných cestách.
Akosi som zistil, že si na tej 29ine dovolím viac ako na 26tke, asi to bude chcieť lepšie kotúče
slebo spomalit aby si "nedopadol" inac je to tusim ako ked ides na skode 105 okolo 100km - strasna rychlost, strasny adrenalin a potom sadnes do niecoho noveho sportoveho a 100km/h sa ti zda ze stojis na mieste - pokial sa v tej 200ke ktorou letesi nevyrubes ono tie 26" kolesa a pevne ramy priniesli viac zabavy v malych rychlostiach tusim dnes to tu tusim aj jezus niekde spomenul
slebo spomalit aby si "nedopadol" inac je to tusim ako ked ides na skode 105 okolo 100km - strasna rychlost, strasny adrenalin a potom sadnes do niecoho noveho sportoveho a 100km/h sa ti zda ze stojis na mieste - pokial sa v tej 200ke ktorou letesi nevyrubes ono tie 26" kolesa a pevne ramy priniesli viac zabavy v malych rychlostiach tusim dnes to tu tusim aj jezus niekde spomenul
To máš pravdu prekážky, pred ktorými som mal pred tým na 26tke rešpekt prejdem ako nič a sú zrazu o dosť menšie, skoro ako keby tam ani neboli budem musieť na to myslieť, no tá rýchlosť je dosť návyková, snáď sa mi to niekedy nevypomstí. Teraz mám aj lepšie pruženie ako predtým, takže to spolu s veľkými kolesami parádne žehli. A aspoň som si otestoval trochu brzdy, ale ten padák som jazdil vždy pomalšie a teraz som viac brzdil až na poslednú chvíľu takže moja vina, SLXka brzdia v pohode a navyše kotúče 203/180 mm nerád by som menil ešte aj brzdy, no ja stále niečo vymýšľam, aby to bolo tip top
V máji by sme mohli dať ten Rokoš , to by som si zobral aj dovolenku, ak by som nemal voľno a teším sa aj na tie Sekanínske traily, tak snáď tam niečo do leta pojazdíme
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sucho si predstavujem inak ako dnes
Sobota 25.3.2017
Trasa: 08,30 parkovisko Kúty,
09,00 Nedožery-Brezany
- 4CH, trial zo 4 CH, Kanianka, výjazd a odbočka z Kanianky popri Bohátke na Šutko.
Návrhy?
slebo spomalit aby si "nedopadol"
V maji bude zas čosi iné
v podstate som sa aj chcel k vam pridat, v sobotu mam vybavene volno. Na 95% by som isiel
To máš pravdu