Kategórie
Bike-techAké kolesá na cesťák? # údržba # reťaz # poradenstvo # rady # technické otázky # čistenie # mazanie
-12% Ere Research GENUS II CL45-R CARBON DISC 28" sada kolies, plášť, kotúčové, pevná os
1 499 €
-12%
MOC 1 699 €
Výpredaj -12% Shimano WH-RS710 C32 28" zadné koleso, karbón, 12 x142 mm, Center Lock, 11/12-rýchl.
427 €
-12%
MOC 669,95 €
-7% Ere Research GENUS II CL45 CARBON DISC 28" sada kolies, kotúčové, pevná os
1 399 €
-7%
MOC 1 499 €
-14% DT Swiss GRC 1400 Spline DB 42 27.5" predné koleso, kotúčové, plášť, 12x100 mm
599 €
-14%
MOC 699 €
Výpredaj -5% Ere Research GENUS II SL30-R CARBON DISC 28" sada kolies, kotúčové, pevná os
1 419 €
-5%
MOC 1 699 €
-35% Vision TriMax Carbon 40 28"sada kolies, galuskové, ráfikové brzdy, Shimano HG
799 €
-35%
MOC 1 229 €
Akcia -19% Shimano 105 WH-RS370 28" sada kolies, kotúčové brzdy, pevná os
252 €
-19%
MOC 395 €
-16% FORCE Ráfik Road Carbon, 33 mm, 24d, galuskový, vnútorné niple
169 €
-16%
MOC 200 €
dakujem
Ešte k tomu občasnému šúchnutiu môže mierne dopomôcť aj rám
Kolesá som zrovnával s Mavic ksyrium Es , ktoré aj vlastním a tuhosť bola porovnateľná.
S Fulcrum quatro som ich ešte nezrovnával, nemal som možnosť, ale je možné že kolesá môžu byť tuhšie, majú aj na to váhu 1700g.
Schválne som meral aj medzeru medzi ráfikom a brzdovým špalkom, a mám taktiež 2mm.
Takže budete pravdepodobne vyššieho vzrast a tým aj vyššej váhy. Tým je aj rám väčší a môže dochádzať k výchylkám u kolesa aj rámu.
Jediné čo môžem odporučiť je povoliť brzdu.
No asi si budem musiet viac brzdu povolit este - asi to je jedine riesenie. Len mi islo o to, ze som nebol zvyknuty pri starych kolesach, ze sa tak "ohybaju"..neriesil som to lebo nic take sa nedialo na starych (tak velmi, ze by som sa nad tym poxadtavoval)
tak toto je rada z kategorie zlatych
alebo kupit dostatocne tuhe kolesa ale tuto radu asi od teba pocut nebudeme
pán guru najmúdrejší, čo sa vyzná vo všetkom v každej téme a potom príde na nejaký hnoják a skončí v druhej stovke, keď už si ma berieš do huby s príspevkom o ničom tak aspoň vecne... brzdu si povolujú úplne bežne aj profíci... jedna aktuálna zo včera, pozri v akej polohe má kwiatek ovládač na roztvorenie čelustí..
klidecek uvolni sa. som trafil otlak? k najlepsim kolieskam na svete som si dovolil mat poznamocku?
este raz si moj prispevok precitaj, ja si neberiem do huby teba ale to ze povolenim brzdovym spalkov ani nahodou nevyriesis makke kolesa...
nebud smiesny, snad nechces porovnavat watty a sily posobiace na kolesa v sprinte Sagana a Kwiatka s hobbikom ktory sa chodi vyprdiet na hradzu a ma vykonnost este nizsiu ako ja kedze spolu obcas jazdime - pri vsetkej ucte 4volty
je smiesne ak sa kolesa pod nim ohybaju najma ak tieto kolesa "patria váhou a tuhosťou k ***** sveta "
v kazdom pripade ja som so svojou vykonnostou absolutne zrovnany a spokojny ked uz si ma TY beries do huby - 2 5te miesta v prvej sezone na ceste su pre plasaka teoretika akurat...
nemam v plane k tejto milej epizode cokolvek dalsie dodat, idem pozriet zajtrajsi profil. bude opat veselo