mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
buchlov sa da celkom pohodlne obist - teda tie rebriky. v tom smere ako si siel pravou stranou. vylezies tesne za buchlovom a ak mas chut je to na vrchol par metrov. kedysi davno som mal pokus ist buchlov - zarnov - siel som ale na zadnu luku po zelenej - som si ponadaval. vzdal som to pri rebrikoch. druhy krat som bol pripraveny - aj kondicne siel som na zarnov po zltej (urcite tam existuje aj krajsia cesta/chodnik) dalej po zltej na buchlov - dost turistika ale dalo sa aj vozit. no uz tak lahko tam nepojdem. su trasy ktore stacia raz tato aspon pre mna je krajsia na turistiku ako na bike.
Je tam vela alternativ na ten žarnov,ale ten usek buchlov-žarnov je fakt dobry skor na pešo inak samotny žarnov na biku je pecka pre mňa, mam to pod nosom
Gusto0 viem, že sa dá obísť, ja som tu prakticky doma, takže to poznám , len som si to chcel dať s bajkom, aj keď je to nosenie, no bola to pre mňa výzva , Žarnov chodievam dosť často, veď aj pred pár dňami som tam bol a dával som sem fotky, celkom sa mi páči aj trasa z Rúbaného vrchu na Zadnú po žltej a odtiaľ po zelenej do Hornoveskej doliny, celkom pekný trailik, ale je tu toho dosť, pekný je aj hrebeň od Vtáčnika na Veľké pole, ale dá sa to dobre nakombinovať, podľa chuti a kondície
hreben od vtacnika po pole som siel minuly rok a bolo to tam na paradu. tento rok som chcel ist od vtacnika na opacnu stranu po velky gric - uvidim ako budem na tom kondicne
Tam je to tiež pekné, aj keď niektorí tu spomínali, že niekde pri Gríči je to už dosť doryté od lesákov, bol som tam pred 2 rokmi, vtedy to bolo ešte v pohode, ale ak by si chcel aj nejaké pekné technickejšie zjazdy, tak napr. Jarabá je super, aj keď skôr na full ako aj náučný z Vtáčnika dole na Kamenec. Ten hrebeň neviem v akom je momentálne stave, no bolo to kedysi celkom fajn jazdenie
My sme to s kamošom šli vlani z Nitry a mal technické problémy s bajkom, tak sme to dali len po Penhýbel, no dávali sme to všetko po červenej, Žibricu aj Tribeč, čo je na takej dlhej trase dosť záhul. No na terajšom bajku, neviem, ale celé by som to už asi nedal, už sa na to moc necítim, aj keď rád by som no neviem keby idem napríklad s doktor-40 či by trpel moje tempo , je to predsa cez 100 km, on by to dal určite v pohode, veď jazdieva aj dlhšie trasy, no niektoré úseky sa určite oplatí vynechať a ísť to viac po cyklo trase, aj keď možno trochu nudnejšie, ale jednoduchšie, ale ak by som sa dostal do dobrej kondičky, tak mžno, no asi by to chcelo aj zmenu plášťov, s tými ibexmi by som tam asi zomrel
Ja by som si to tiež rád prešiel, no každým rokom sa mi do toho chce akosi menej a asi aj tým, že nemám xc bajk, ale 15 kg tank , ale budem rád ak sa dohodneme nejaká partia na ten Rokoš, alebo na začiatok možno niečo ľahšie, na Kňažinové lúky a na Jankov vršok, to musí byť tiež parádne jazdenie
veď áno, no zatiaľ mám fakt len niečo našlapané a keď ma niekto našlapané toľko čo ty, alebo viac a má o 3 kg ľahší bajk, tak to bude tiež dosť rozdiel a nerád by som niekoho brzdil, nie je to dobré ani pre jednu stranu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.