Prasklo mi tesnenie na hydravaku Camelbak na quick link-u. Tesnenie nie je standardne a ako nahradny diel je prakticky nezohnatelne. Novy quick link stoji cca 15 Eur, co je podla mna hlupost kupovat nove, kedze tesnenie by vyslo par centov. Zrejme nebude ina moznost. Vedel by niekto poradit, popr. nema niekto nahodou taketo tesnenie?
bol som dnes u Dana vymenit pressfitstredove zlozenie, loziska boli po zime dost zadrete, od hladkeho otacania mali fakt daleko. A ja blbec sa cudujem, ze co mi to tak tazko na bajku ide, ze ci jarna unava alebo zla kondicka s novym stredom to hned islo lepsie este nahodit komplet novy pohon a bude to
---
btw bacha na nedelu v Bratislave, bude zase maraton cez centrum, Ruzinovsku, a dokonca aj Stary most a Sad Janka Krala, uz bolo dnes aj vsetko pri Eurovei pripravene. Mapka: https://www.bratislavamarathon.com/fileadmin/user_upload/mapy_trate/2017_csob/maraton.jpg
Ono to uzavru len jednym smerom, takze ziadny problem. A hlavne to ma 12,5 km, tak do 2 hodin aj slimak prejde. Horsie to je s maratonom. Tam sa budu ludia plazit aj 5 hodin. Nastastie nebezim, teda bezim, ale nie tam
Pripomenul si mi ten kresleny vtip frekventovanej cesty a clovek z jednej strany krici tomu na druhej "Ako ste sa tam dostal?" a dostane odpoved "Narodil som sa tu!".
no len sa smejte, ale minuly rok som aj s bajkom cakal 15 minut kym sa dalo prejst cez cestu.
jedna babicka skusala prejst po prechode, no bezci jej tam tak strasne vynadali, ze keby to videl niekto zodpovedny tak ich okamzite diskvalifikuje.
za mna jedno velke pfuj
Ale keď Saganovi vošla do cesty babička tak bola najhoršia a chudáčik náš Peťko. Aký je v tom rozdiel? O maratóne sa vie, cesta je na nejakú dobu odstavená a hotovo.
Ale keď Saganovi vošla do cesty babička tak bola najhoršia a chudáčik náš Peťko. Aký je v tom rozdiel? O maratóne sa vie, cesta je na nejakú dobu odstavená a hotovo.
...len maraton ide popod Michalsku branu a do sadu Janka Krala, co je pesia zona kde sa cez vikend pohybuju masy ludi, turisti a pod, takze ked to naschval natrasovali tak, aby boli na ociach (kvoli PR), tak ja nemam problem skrizit im cestu ak mi zavadzaju... mali si to natrasovat tak aby menej zavadzali
A aky je rozdiel ked sa uzavrie nieco pri bike maratone? To uz sa nerata, lebo to sme "my"?
V poslednej dobe mam pocit, ze na fore je prilis vela takych, ktori vidia vsetko ciernobielo a vzdy je to len "my" a "oni". Vzhladom na to, ako sa tu kdekto stazuje, ze bikeri to maju tazke, tak by som cakal viac tolerancie voci inym sportovcom...
Filip - napríklad pri MTB maratone sa uzatvaraju len casti veduce po cestách, aby nebodaj niekoho nezrazilo auto. Avsak v lesných castiach sa uz neuzatvara vôbec nic, da sa tam volne pohybovat a to dokonca aj v protismere maratonu (samozrejme s dávkou opatrnosti).
ja nechápem ktorý kkt naprogramoval semafory, alebo ktorý ďalší kkt naplánoval trasy vlakov tak kktne, že zrovna keď tade idem, tak tam musím stáť ako taký kkt
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na gumicky je naj Afinis. www.tesnenia.sk
---
btw bacha na nedelu v Bratislave, bude zase maraton cez centrum, Ruzinovsku, a dokonca aj Stary most a Sad Janka Krala, uz bolo dnes aj vsetko pri Eurovei pripravene. Mapka:
https://www.bratislavamarathon.com/fileadmin/user_upload/mapy_trate/2017_csob/maraton.jpg
jedna babicka skusala prejst po prechode, no bezci jej tam tak strasne vynadali, ze keby to videl niekto zodpovedny tak ich okamzite diskvalifikuje.
za mna jedno velke pfuj
...len maraton ide popod Michalsku branu a do sadu Janka Krala, co je pesia zona kde sa cez vikend pohybuju masy ludi, turisti a pod, takze ked to naschval natrasovali tak, aby boli na ociach (kvoli PR), tak ja nemam problem skrizit im cestu ak mi zavadzaju... mali si to natrasovat tak aby menej zavadzali
V poslednej dobe mam pocit, ze na fore je prilis vela takych, ktori vidia vsetko ciernobielo a vzdy je to len "my" a "oni". Vzhladom na to, ako sa tu kdekto stazuje, ze bikeri to maju tazke, tak by som cakal viac tolerancie voci inym sportovcom...