Celkom by ma zaujimal nazor....Potrebujem schudnut-ako vzdy, ako cely zivot......Mam 117kg....Ide mi o to, ze mam rad cyklistiku, ale nedari sa mi s nou chudnut.....mam podozrenie, ze je chyba v strave

...Asi malo jem alebo zle jem , alebo nieco urcite robim zle - denne tak 10000-11000KJ..Ked do toho priratam vydaj energie cca 2hod bicyklovania (to je podla cyklokomputera spalenych pri mojej hmotnosti a average pulzu 145 BPM tak asi 1300kcal = 5460kJ(netusim, nakolko pravdiva je to hodnota) ..Ak si to zratam 11000-5460=5540kJ...co sa mi zda velmi maly denny prijem, kedze priblizny bazalny metabolizmus na moj vek a vahu je cca 8800KJ....
Ratam to spravne???...Ma sa to takto ratat??.....Kolko by som mal jest cca denne KJ, ked chcem chudnut cca 1-1,5kG týždenne a pritom bicyklovat 2 hod denne??.
Lebo ak by sa to tak malo ratat, tak je jasne, ze aby som prijal aspon tych 8800kJ..tak este musim zjest navyse 3260kJ:....Jak moc som mimo??...Vysvetlite, odbornici...Ja viem chudnut iba tak, ked nesportujem...
Mimochodom, od zaciatku februara som bol 3x chory.....Mozno nahoda, a mozno dosledok dlhodobej podvyzivy - neviem, len rozmyslam.....Fakt je ten ze nikam sportom nenapredujem uz pekne dlho...,nechudnem, priberam aj zo vzduchu a neprekypujem energiou....Cele zle.