Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
Výpredaj -5% Knog Blinder Road 600 nabíjateľné predné svetlo
70,99 €
-5%
MOC 74,99 €
Výpredaj -5% Knog PWR CHARGER RIDER predné svetlo + powerbanka
54,99 €
-5%
MOC 66,63 €
Akcia -13% Black Diamond SPRINTER 500 nabíjateľná čelovka, 500 lm, ultra blue
69,99 €
-13%
MOC 80 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
1. svetlo svietilo 3:30 na slabší výkon, potom bola prestávka, lebo som si išiel zabehať
2. svetlo blikalo ďalšie 2 hodiny, potom sa natvrdo a bez varovania vyplo, žiadny indikátor som nevidel
3. nabíjanie: podľa USB merača si svetlo ťahalo max. 0.3A, nabíjanie trvalo 1:42, do baterky sa nalialo 480mAh, nič sa neprehrievalo, indikačná LED-ka nabíjania po nabití zhasla
Výdrž síce nie je z najväčších, ale svieti to ako blázon. To by som videl dokonca ako možný problém pri použití v tme (oslňovanie). Na druhej strane aj cez deň je to svetlo neprehliadnuteľné.
Ešte čo sa konštrukcie týka - gumová úchytka nepôsobí na mňa dojmom, že by mala vydržať dlhodobú záťaž. A v okolí spínača je viditeľná fuga, takže ak má byť svetlo odolné voči vode, bude to vyžadovať nejaké dodatočné úpravy...
http://m.gearbest.com/bike-lights/pp_544892.html
Chcel by som to malému ako maják na bicykel.
Ja to inak riešim dvoma svetlami. Na riadidlách krátke (aby neoslňovalo protiidúcich) a na prilbe dlhé kde hlavou usmerňujem smer svetelného kužeľa.
tak ohen je dobry sluha, ale zly pan
ak clovek dodrzuje nejake zakladne pravidla, tak sa tomu urcite da vyhnut / predist ....
Svetlo vyzera dobre, no tych 400lm by bolo dostatocne na bezne jazdenie, do lesa by to bolo uz asi slabe, ale co ma viac zarazilo je ze maximalne povolene napatie je 4,2V - cize pri kupe baterry packu aj nabijacky treba dat nato pozor. Bezne bat.packy na bike svetla su 8,4V
5000 spraví na jeden článok
Je to fake?(baterky)
kupoval som to kazde zvlast (baterky a puzdro) a cenovo to vyslo o 2-4 dolare viac sa mi zda
ale tazko to posudzovat - ved baterie kup overene - link najdes v tejto teme v starsich prispevkoch ...
https://svetelnaposta.sk/fenix-bc30r-cree-xm-l2-t6-s-5200mah-li-ion-akumulatorom/p993848c38643
---
alebo aj toto sa mi pozdava: https://svetelnaposta.sk/cyklosvietidlo-fenix-bc21r-set-dobijatelne-cez-usb/p994166c38643
ja uz asi nechcem kablikove svetla, kazia sa mi furt.
no na BC30 je držiak dosť poddimenzovaný na hmotnosť svetla, najprv som urval čap, potom aj koľajničky pri páde
Rozmerovo je celkom male, o to viac je zaujimava ta vysoka kapacita 6800mAh. Vnutri su dve Panasonic 18650 Li-Ion 3400mAh, daju sa vymenit po skonceni zivotnosti.
Nabijanie je cez USB, co nemusi kazdemu vyhovovat, ja som na to uz zvyknuty zo zadnych blikaciek, takze pohoda. Diky za tip.