Neviete niekto či môžem použiť shimano brzdovú hadicu na magura brzdy? Obidvoje majú minerálny olej, shimano hadicu mám doma naviac a zadná magura hadica je asi o 10 cm kratšia ako potrebujem. Bude to na turistický bike ktorý kopec v živote neuvidí, takže dlhé brzdenie nehrozí
No ta vieden ma dojala ... donauinsel je fajn 3x rock in viena tohto roku ee lebo to bude sh... in viena nechapem preco este maju nazov ked tam rock ani nebude ale asi multi kulti ...
neviem preco ale z astroveho prispevku som si spomenul na prihodu z leta tak dva roky nazad v eurovea kde sme vonku s rodinkou "kavickovali". bolo dost ludi (klasika) a v strede chodnika boli rozsypane piskoty taka vacsia kopka mozno polovica balenia...
sa mi nechce veriť že pri Eurovei nešiel okolo nikto so psom
Neviem kam to napisat ale rad by som sa podelil o prijemnu zalezitost co sa mi stala, v dnesnom skazenom svete:-)
Boli sme v sobotu na vylete v Brne, na vystavisti bola akcia zamerana na inline korcule a kolobezky, dalo sa tam cokolvek poziciat a testovat (vozit sa v hale). V zhone a ovesany vecami (kto ma deti vie), sme tam zabudli synovu prilbu ABUS youn-i, na detsku prilbu dost draha, o co nejde, ale syn ju ma rad lebo mu sedi ako rit na serbli. Ked sme v utorok ako sme isli na bikei zistili, ze prilby doma ani v aute niet, tak pustil krokodilie slzy, ze bez nej sa nechce ist ani bicyklovat (mali sme zaloznu lacnu prilbu nastastie), tak som ho prehovoril, ze ju najdeme a isli sme. Nasiel som si kontakt na organizátora tej sobotnej akcie a napisal som mu email s malou dusickou ci sa tam nahodou prilba nenasla a ci nejaká dobra dusa im ju nedala. Zabudli sme ju na lavickach niekde medzi stanmi rollerbladeu a fila, takze som neratal s tým ze by ju nasli. Predpokladal som ze uz ju niekto ma doma, ale z obchodu mi napisali po opise prilby, ze jasne, maju ju len je u kolegu v aute na ceste do prahy, ze ale ako pride tak mi ju poslu. Ja ze teda ale potrebujem ju na slovensko poslat, ze nech mi poslu cielo uctu, ze im poslem peniaze za postovne kolko povedia. A dnes mi napisali ze mi kurierom poslali prilbu a s postovnym nech si nerobim starosti, ze su radi ze pomohli. Tak aj ked to nebudu citat velmi pekne ďakujem organizatorovi sportobchod.cz, za ochotu a srdecnost, co som fakt necakal. Na Slovensku by som ju uz po takej akcii asi nevypatral. Este raz vdaka a klobuk dolu, a to to bola aj velmi prijemna akcia, kde si sym prvy raz vyskusal inlinei(video vo videach bez zaradenia:-)). Tak ja len tolko.....som sa rozcitil
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zato dve lastovičky dokážu narobiť celú hŕbu lastovičiek!
neni, ani neviem kedy bude, asi az na jesen
objednal som docasny ram, ale ani ten este neni
Olej je v poriadku, keďže sa predávajú sady s olejom ktorý podporuje obidva systémy
nekrič HOP, kým....
sa mi nechce veriť že pri Eurovei nešiel okolo nikto so psom
http://www.boredpanda.com/reasons-why-wearing-helmet-is-important/?page_numb=1
Ďakujem. Pobavilo
Boli sme v sobotu na vylete v Brne, na vystavisti bola akcia zamerana na inline korcule a kolobezky, dalo sa tam cokolvek poziciat a testovat (vozit sa v hale). V zhone a ovesany vecami (kto ma deti vie), sme tam zabudli synovu prilbu ABUS youn-i, na detsku prilbu dost draha, o co nejde, ale syn ju ma rad lebo mu sedi ako rit na serbli. Ked sme v utorok ako sme isli na bikei zistili, ze prilby doma ani v aute niet, tak pustil krokodilie slzy, ze bez nej sa nechce ist ani bicyklovat (mali sme zaloznu lacnu prilbu nastastie), tak som ho prehovoril, ze ju najdeme a isli sme. Nasiel som si kontakt na organizátora tej sobotnej akcie a napisal som mu email s malou dusickou ci sa tam nahodou prilba nenasla a ci nejaká dobra dusa im ju nedala. Zabudli sme ju na lavickach niekde medzi stanmi rollerbladeu a fila, takze som neratal s tým ze by ju nasli. Predpokladal som ze uz ju niekto ma doma, ale z obchodu mi napisali po opise prilby, ze jasne, maju ju len je u kolegu v aute na ceste do prahy, ze ale ako pride tak mi ju poslu. Ja ze teda ale potrebujem ju na slovensko poslat, ze nech mi poslu cielo uctu, ze im poslem peniaze za postovne kolko povedia. A dnes mi napisali ze mi kurierom poslali prilbu a s postovnym nech si nerobim starosti, ze su radi ze pomohli. Tak aj ked to nebudu citat velmi pekne ďakujem organizatorovi sportobchod.cz, za ochotu a srdecnost, co som fakt necakal. Na Slovensku by som ju uz po takej akcii asi nevypatral. Este raz vdaka a klobuk dolu, a to to bola aj velmi prijemna akcia, kde si sym prvy raz vyskusal inlinei(video vo videach bez zaradenia:-)). Tak ja len tolko.....som sa rozcitil