Potrebujem poradit s jednou osemetnou vecou.
Sestra ma zabookovanu dovolenku. Bulharsko - Jul. Teraz sa z osobnych dovodov rozhodla zajazd zrusit a tu nastal problem. Cestovka tvrdi, ze stornovat moze len objednavatel. Ten ale robi problemy. Vztahy sa medzi tym pokazili a chalan to odmieta zrusit a sestre sa vyhraza, ze od nej vymami celu sumu. Vztahy, vyhrazky a ine teraz bokom. Zaujima ma to stornovanie v cestovke. Platil sice pajko ale segra normalne davala aj svoj obciansky, cize je to na jej meno, tak mi pride divne, ze z toho sama nemoze vycuvat. Ako sa toto riesi?
Ma objednavatel nejaku pisomnu dohodu s tvojou sestou ktora ju zavazuje cokolvek platit ? Lebo mne to vyzera tak, ze tvoja sestra vpodstate dostala zadarmo dovolenku a ten blbec len sam pride o peniaze ak to nestornuje.
svjou polku si pocitam zaplatila a teraz to chce zrusit, no je to objednane niekym inym, takze nemoze, cize moze ist nastupit len na dovolenku, inak asi nema moc na vyber
Dnes na vyjazde som obchadzal VW dodavku co stala pri ceste. Panicka akurat vyhadzovala nejake odpadky v sacku do travy... tak ako som bol pri nich, tak som povedal ze ci musia ten bordel vyjadzovat do travy, ci si to nemozu odviezt a vyhodit do kosa. Panicka tam upratovala bordel pri mladej dcere co sedela vzadu. Na to sofer, tata drsnak, ze aby som si slapal dalej na tom bicykliku a nestaral sa.
Snad dcera od nich pochyti co najmenej.
Okamžite by som volal 158, oznámil číslo auta a žiadal zásah. Občania potrebujú často asistenciu polície pri takýchto nespratníkoch a polícia zas bez občanov poriadok nedokáže urobiť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sestra ma zabookovanu dovolenku. Bulharsko - Jul. Teraz sa z osobnych dovodov rozhodla zajazd zrusit a tu nastal problem. Cestovka tvrdi, ze stornovat moze len objednavatel. Ten ale robi problemy. Vztahy sa medzi tym pokazili a chalan to odmieta zrusit a sestre sa vyhraza, ze od nej vymami celu sumu. Vztahy, vyhrazky a ine teraz bokom. Zaujima ma to stornovanie v cestovke. Platil sice pajko ale segra normalne davala aj svoj obciansky, cize je to na jej meno, tak mi pride divne, ze z toho sama nemoze vycuvat. Ako sa toto riesi?
https://www.aktuality.sk/clanok/467634/foto-v-rokline-slovenskeho-raja-boli-tesne-pred-zatvorenim/
Snad dcera od nich pochyti co najmenej.
a dalej ?
policajti ma nevysmeju / zareaguju aj ked auto (posadka), ktore robi bordel ujde ?