ale radsej odolnejsi s vacsiou vahou. Akože 5.5 som ešte uplne nezavrhol no utešujem sa stále tým, že aj na 6.6 sa dajú robiť výlety celodenné.
inak gramári. Myslíte že ingrediencia 6.6 + foxa 36 tallas RC2/ RS lyrik, hope mono mini, XT výbava, crossmax XL, sa vojdem do 14.5-15kg?
Tazko odhadnut, ked neviem hmotnosti komponentov, zrejme ano. Je vsak jednoduchy sposob, ako to zistit - sprav si tabulku v Exceli a dopln jednotlive hmotnosti. Mimochodom, Hope Mono Mini nie je celkom v sulade s odolnejsim bikom, aspon Mono M4. Osobne by som ani pod M4 nesiel, ani pri stavani biku < 11.0 kg.
Tazko odhadnut, ked neviem hmotnosti komponentov, zrejme ano. Je vsak jednoduchy sposob, ako to zistit - sprav si tabulku v Exceli a dopln jednotlive hmotnosti. Mimochodom, Hope Mono Mini nie je celkom v sulade s odolnejsim bikom, aspon Mono M4. Osobne by som ani pod M4 nesiel, ani pri stavani biku < 11.0 kg.
Suhlas. S tym ze ani M4 niesu kloudna volba. Nebrzdia ale zato piskaju:)) Hope tie brzdy nejak nevie, krasne su ale...
Suhlas. S tym ze ani M4 niesu kloudna volba. Nebrzdia ale zato piskaju:)) Hope tie brzdy nejak nevie, krasne su ale...
Bastard ... vsak brzdia, co rypes Piskaju len za mokra (ked umyjem v potoku ). Niekto ma mozno zle nastavene (nerovnobezne) alebo zle oblozenie. Aj keby si ponukol svoje nove Formuly na vymenu aj s doplatkom, nebral by som.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja uz mam vybrate(5.5), uz len najst nejake rezervy v rozpocte
Neviem ci chapete
Proste ten bike je "iny" a mne ucaroval.
Len ta cena je dost brutalna...
Okrem ramu by som nic z toho na bike nedal:)
Okrem ramu by som nic z toho na bike nedal:)
ale dal, no nie za tu sumu
jj nad tým som tiež rozmýšlal, ale už som mal bike so 150 pod zadkom takze ta 130 na 5.5 mi prišla málo .
jj nad tým som tiež rozmýšlal, ale už som mal bike so 150 pod zadkom takze ta 130 na 5.5 mi prišla málo .
mne zesa tych 130 pride ako dobry kompromis pre mna
hoci sa rad zucastnujem AM.EN akcii, stale som srdcom viac hltac kilometrov
a nedavno som sa zamiloval do tohto...na neho biely revelation, nejaku bielu syncros bizuteriu a samozrejme hopy z trance-a
mne zesa tych 130 pride ako dobry kompromis pre mna
hoci sa rad zucastnujem AM.EN akcii, stale som srdcom viac hltac kilometrov
Moja rec .
Radsej by som zvolil lahsiu verziu 5.5 FRO, nez EVP
Posun hranicu, alebo navstiv psychologa, nech s tym nieco spravi
Tak mi este napadlo, odkial beries cenu 50k? Maxcursor ponuka EVP za 54 900,- CZK, FRO je za 59 900,- CZK.
ale radsej odolnejsi s vacsiou vahou. Akože 5.5 som ešte uplne nezavrhol no utešujem sa stále tým, že aj na 6.6 sa dajú robiť výlety celodenné.
inak gramári. Myslíte že ingrediencia 6.6 + foxa 36 tallas RC2/ RS lyrik, hope mono mini, XT výbava, crossmax XL, sa vojdem do 14.5-15kg?
Bastard ... vsak brzdia, co rypes