LL V okoli Zelenej vode (Most pri Bratislave) mam nafotene skladky, no zial som nikdy nikoho nevidel a aj keby som videl, tak nemam cim fotit (nebeham s telefonom/fotakom)
Skoda, ze prichytenemu nedaju zaplatit zlikvidovanie skladok v okoli niekolko km Hned by si to rozmysleli...
Za stavebny odpad sa plati, preto to vyhadzuju ludia kade tade... je snaha obci vyberat stavebny odpad zadarmo, ale nevedia to spatne vyuctovat... vraj...
Toto vyvazanie odpadu do prirody nemusi byt nutne o peniazoch, napr. u nas v dedine staci podla rozpisu vylozit vrece s plastovym (alebo inym) odpadom pred dom a odvezu ho a aj tak najdem vsade po okoli plastove flase....
ked ste stym zacali - masaker je, ked je niekto schopny pohrabane listie nalozit do plastovych vriec a vyhodit to do jarku popri ceste aj vrecami. keby to vysypal a vrecia zobral domov budis ale tomuto nechapem.
Nadrozmerny sa zbiera zadarmo - odvezu bez problemov okna, nabytok,... Problem je, ze ti ludia asi nevedia co im zoberu zadarmo, len to tam hodia a otravuju s tym inych :/
ano ide... ale tiez som nad tym maturoval, kedze sme sa zapojili teraz po troch rokoch, tak taketo vymozenosti este v minulosti neboli aj ta tvorba tras je troska matuca a komplikovana, resp. som sa do toho este nedostal
Už som na to prišiel. Nepridáš jazdu kým ju nemáš zadanú medzi svojimi trasami. Každým rokom komplikovanejšie ale ku cti organizátorov - konečne to funguje od prvého dňa
mam nejaky problem so sedenim na bajku. Zacalo to uz predtým, ako som nahodil tvrde "karbonove" sedlo z ciny, takze tym to nebude. Kupil som si aj nove vlozky do kratasov, takze starymi vlozkami to tiez nebude. Teraz znovu vozim stare normalne sedlo. Uz po celkom kratkej dobe ma zacne boliet zadok, a trva to az do konca. Neviem cim to moze byt, nikdy som s takym niecim nemal problem.
Moze to byt tym ze som pribral na bruchu? Ale pokial si pamatam, tak raz uz som tucny bol, a vtedy ma ten zadok vobec nebolel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na akom mieste, ved drzáň už bude 30 km inde a nebude čakať na prijazd hliadky MP.
Skoda, ze prichytenemu nedaju zaplatit zlikvidovanie skladok v okoli niekolko km
Dzuch-Ban
ad info pre ostatných: http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000673/1626213/V-ramci-akcie-Do-prace-na-bicykli-bude-v-maji-jazdit-vyse-6000-cyklistov
Moze to byt tym ze som pribral na bruchu? Ale pokial si pamatam, tak raz uz som tucny bol, a vtedy ma ten zadok vobec nebolel.