Moze to byt tym ze som pribral na bruchu? Ale pokial si pamatam, tak raz uz som tucny bol, a vtedy ma ten zadok vobec nebolel.
Sám si si odpovedal + to, čo napísal marecej. U mňa rovnako, na začiatku sezóny, kým sa zbavím zimných OTP (Ozdobné Tukové Polštářky) neusedím na bajku poriadny výjazd. Potom je to už lepšie ale tiež to má svoje limity. Preto je fajn mať členitý výjazd kde sa musím z času na čas postaviť do pedálov a uľaviť prdeli
ale ja sa nezbavujem "otp", toto je moj novy stav pretoze rad chodim na cinu a na pizzu, omg idem veru aj dnes treba doplnit kalorie po tazkom predlzenom vikende (90km sobotu, 100 nedelu, a 60 vcera)
Ale bez zbavenia vankúšikov to nepôjde:-) Moja skúsenosť: Minulý rok som trochu zvýšil hodiny strávené na bicykli. A napodiv som schudol +/- 5 kg z brucha (Máme to v rodine nohy, ruky chudé, keď priberiem len na bruchu.). Minulý rok som šaškoval so sedlami (skončil som pri fizik gobi) gaťami (kúpil som Isadore). Kopa peňazí a výsledok nič moc. Vo februári som bol na kanárskych. Na bicykli som sedel po 4 mesiacoch prvýkrát. V zime len bežkujem. A sedlo, ani neviem aké bolo, bez problémov šesť hodín na bicykli. Riť ako v bavlnke. To som už mal tých minus -5 kg (pri výške 190cm z 92-93 na 87-88 kg.
Ja zas ked som bol bachraty, som jazdil len v rifliach a pohodicka. Mal som vlastnu integrovanu vystelku Ako som zhodil veskery prebytocny tuk, tak rit zacala zazivat stredovek. Ale uz som si davno zvykol.
iron.hide: no jazdit na bajku hladny a nejest a potom nasledne sa napchat telo pochopi tak, ze zacnes znacne priberat ked nebajkujes a naopak nebude chudnut pri bajkovani. Keby si to robil naopak, tak imho schudnes, lenze na 3 mesiace ucenia metabolizmu to chce nasledne tak 6 mesiacov na preucenie. Preto by si mal chodit tie prasiatka nie fotit, ale opekat
len aby horsie nebolo: pozeram ze tam poriadne nie je nic narodne orientovane: to tam mozeme uz aj my slovaci zalozit narodne strany a bude vacsia sranda....
iron.hide : aky pan, taky kram .. kazdy narod je v niecom specificky .. my mame to o koze .. najlepsie je na to kaslat a ist pozriet nejaky trail a diviacika .. diviacik na masle je mnam. Ci ?
hej...tlsťoši (rozumejte páni, čo potrebuju veľa X pred L, minimálne 2-3 )...kde v BA kupujete cyklogate s dobrými vložkami nieco ako Castelli KISS Air...ci co......Mam nejake CUBE z kaktusu, ale ta vlozka mi moc nevyhovuje...
Cesi su zvlastny narod. Babis zahral vacsine skrachovancom na strunu zavedenim EET, pretoze sa konecne citia dolezito, ked mozu udavat, lebo napr. krcma niekde v hornej dolnej musela zasivat tazke miliony nevydavanim blockov... Ale to ze on zasiva miliardy v pochybnych prevodoch dlhopisov, to im nevadi.
V CR maju komunisti dlhodobo vysoku podporu, ved konieckoncov u nas vladli v minulosti vzdy len kvoli vysledku volieb v CR.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sám si si odpovedal + to, čo napísal marecej. U mňa rovnako, na začiatku sezóny, kým sa zbavím zimných OTP (Ozdobné Tukové Polštářky) neusedím na bajku poriadny výjazd. Potom je to už lepšie ale tiež to má svoje limity. Preto je fajn mať členitý výjazd kde sa musím z času na čas postaviť do pedálov a uľaviť prdeli
edit: den po vyjazde mozes
http://zpravy.idnes.cz/pruzkum-verejneho-mineni-volby-cvvm-dvs-/domaci.aspx?c=A170424_172904_domaci_jkk
https://komentare.sme.sk/c/20523144/rubte-po-nas-potopa.html
http://zpravy.idnes.cz/pruzkum-verejneho-mineni-volby-cvvm-dvs-/domaci.aspx?c=A170424_172904_domaci_jkk
Cesi su zvlastny narod. Babis zahral vacsine skrachovancom na strunu zavedenim EET, pretoze sa konecne citia dolezito, ked mozu udavat, lebo napr. krcma niekde v hornej dolnej musela zasivat tazke miliony nevydavanim blockov... Ale to ze on zasiva miliardy v pochybnych prevodoch dlhopisov, to im nevadi.
V CR maju komunisti dlhodobo vysoku podporu, ved konieckoncov u nas vladli v minulosti vzdy len kvoli vysledku volieb v CR.