ehm, takze vravite, ze mam miesto dochodku zacat sporit na teplu vodu az vyrastu? mam doma baby 3 manzelka a 3,5r a 0,5 r
Pekne je to vidno, ked je odstavka teplej vody. Vtedy sa baby umyju vedrom teplej vody. V prípade, že sa umyvaju vlasy, tak 2 vedra. Len potom nechapem, prečo potrebuju pri sprchovaní tych vedier 10. Teda myslim ako množstvo vody.
Zaver: Nic nepiect / negrilovat v alobale, vyhybat sa plechovkovym napojom, antiperspirantom a samozrejme hlinikovemu riadu a priborom. Ten prasok do peciva som akosi nepochopil.
P.S. A samozrejme ti co maju duralovy ram, rajdy a pod. tak neolizovat!
No neviem teda aky je problem s medom, ale skodlivost Al je znama davno. Ale pokojne si nos jedlo do prace v Al obedari a jedz ho Al priborom. Aj tak si nebudes casom pamätat, ze mas nejaky problem a z coho.
No boli "hodnoverné" výskumy kde sa tvrdilo, že včelí med je zdraviu škodlivý.. inokedy zase tvrdili, že nejesť bravčovú masť ale len olej, teraz zase tvrdia opak..
O hliníku to je známe dávno, však viem. Nemáme ani hliníkové príbory ani riady. Ale keď sa tak zamyslíš tak každú chvíľu vyjde nejaká super štúdia o tom ako je všetko škodlivé.
A z čoho a čo budeme zachviľu jesť? Niekedy bolo všetko a ľudia žili. Ok, možno umierali na to a to.. ale aspoň jedli normálne potraviny a nie tie sračky čo máme my teraz.. ale hlavne, že riady a fólie treba vynechávať.
nemyslel meď ako Cu?? Inac na alobal ma prednedávnom svokor upozornoval aby sme nepouzivali... Ked si tak matne spominam, obcas ked sme mali nejake jedlo, napr. kus torty v alobale, a potom som to dojedal a vyskrabaval posledne zbytky tak som citil tu chut hlinika v hube...
Mik98: Takze vlastne vies, ze Al ako prvok potravinoveho retazca je skodlivy, ale spochybnujes studiu, ktora to len opätovne pripomina / potvrdzuje? Zaujimavy styl hadzat vsetky studie do jedneho vreca. Inak nerez, smalt a sklo su nezavadne. Aspon zatial. Takze mas z coho jest. Ale ved Ta nenutim. Kazdy si zoberie z informacii to co uzna za vhodne.
mamator: Myslel som, ze uz vsetci davno pouzivaju len nerezove... Toto je davno zakazane predavat.
Asi by bolo na mieste dodať, že je veľký rozdiel medzi občasnou expozíciou a dlhodobým používaním alobalu, ešusa či príboru. Inak spomínam si, že ako mladniak som ani nemal na výber a ak čítam v záznamoch, že som bol schopný stráviť 80 nocí za rok v spacáku, tak som určite varil celý čas v ešusoch a pochybujem, že by mi to nejako ublížilo. Ale možno vďaka tomu som taký šibnutý...
Pekne je to vidno, ked je odstavka teplej vody. Vtedy sa baby umyju vedrom teplej vody. V prípade, že sa umyvaju vlasy, tak 2 vedra. Len potom nechapem, prečo potrebuju pri sprchovaní tych vedier 10. Teda myslim ako množstvo vody.
Lebo sú to baby! Ako dobre vieme, baby sú škaredé a *****. Preto sa musia maľovať a voňavkovať. A samozrejme, aj dôkladne umývať.
Opakuješ ročník, máš 2/3 známok za 1 a 2, zvyšné cviká si napcháš do jediného dňa, zvyšok času venuješ do sýtosti horolezectvu a turistike a stráviš 190 dní niekde na horách.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bike-forum.cz/foto/detail/45553-ghost-lector-3-lc-2017
http://thinkaboutnow.com/2017/05/new-study-warns-cooking-with-aluminum-foil-is-unsafe/
Zaver: Nic nepiect / negrilovat v alobale, vyhybat sa plechovkovym napojom, antiperspirantom a samozrejme hlinikovemu riadu a priborom. Ten prasok do peciva som akosi nepochopil.
P.S. A samozrejme ti co maju duralovy ram, rajdy a pod. tak neolizovat!
Tieto výskumy.. no comment..
O hliníku to je známe dávno, však viem. Nemáme ani hliníkové príbory ani riady. Ale keď sa tak zamyslíš tak každú chvíľu vyjde nejaká super štúdia o tom ako je všetko škodlivé.
A z čoho a čo budeme zachviľu jesť? Niekedy bolo všetko a ľudia žili. Ok, možno umierali na to a to.. ale aspoň jedli normálne potraviny a nie tie sračky čo máme my teraz.. ale hlavne, že riady a fólie treba vynechávať.
mamator: Myslel som, ze uz vsetci davno pouzivaju len nerezove...
Pekný deň prajem.
https://outdoorove-riady.heureka.sk/alb-forming-esus-trojdielny-hlinikovy/?gclid=CN3e1P-xl9QCFYyRGwodlW4H_w
Lebo sú to baby! Ako dobre vieme, baby sú škaredé a *****. Preto sa musia maľovať a voňavkovať. A samozrejme, aj dôkladne umývať.
Opakuješ ročník, máš 2/3 známok za 1 a 2, zvyšné cviká si napcháš do jediného dňa, zvyšok času venuješ do sýtosti horolezectvu a turistike a stráviš 190 dní niekde na horách.