Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Nikto nic nepausalizuje. Staci, ak by si si precital, ze chce jazdit v nizkej intenzite...
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:39:10
00
Ja len vravím, že je jedno či ideš na električke alebo na klasike, zahreješ sa úplne rovnako, intenzitu si určuješ sám ... len v zime v teréne s električkou si jednoduchšie vieš udržať tú svoju zvolenú ...
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:43:53
01
arrow_leftastro napísal:
. Skrátka - Tour de bufety.

Vidíš, možno mam dobry podnikatelsky zámer. Vybudovať seriu bufetov pre tučkov-ebajkerov. :lol:
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:52:41
00
arrow_leftSesulak napísal:
Nechapem, co vam vadi na ebajkoch. Ved pokial cicik nie je v segmentoch na Strave (taki seru aj mna), tak mi je sumafuk na com ide a aku ma zivotospravu.

Ja napr. uvazujem o ebajku na zimu. Lebo studeny vzduch nemam rad a takto by som si v zakl. vytrvalosti 2-3x do tyzdna pobehal svoje trasy a nemusel trpiet na valcoch.

A čo tym vyriešiš? Nechapem.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:54:30
00
arrow_leftJezus napísal:
Naopak. Alkohol rozsiruje cievy a navodzuje pocit tepla, takze tato teoria Ti nevysla. :lol:

Alkohol hreje, ale nešatí. :rofl:
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:55:38
00
arrow_leftduves napísal:
A čo tym vyriešiš? Nechapem.

No predsa bude v studenom vzduchu ktory nema rad a este mu aj bude zima ak sa nenaoblieka ako Eskimak. :D
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 11:56:04
00
arrow_leftJezus napísal:
Predpokladam, ze kazdeho cloveka, ktoremu nie je vsetko ukradnute naserie, ze niekto podvadza v nejakej oblasti, ktora sa ho tyka / ktora mu nie je lahostajna.

Takze ak som cestny a spravodlivy tak sa musim nastvat nad nejakou nepodstatnou aplikaciou ktora moj zivot ale ze absolutne nikam neposunie?
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 12:10:00
00
Ja som pisal o principe, nie o nejakej aplikacii. Proste bud sa Ti zda nefer, ze niekto podvadza (je jedno v akej oblasti), alebo je Ti to jedno.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 12:14:21
00
Možno má Turbi na mysli niečo iné. Keď hráš napr. golf, tak existujú previnenia, ktoré nemá šancu vidieť nikto okrem hráča, ktorý sa ich dopustil. Je len na tebe, aby si trestnú ranu zapísal do skórkarty. Najväčší lúzer je ten, kto podvádza, lebo on s tým vedomím musí žiť. Môžem takého "víťaza" poľutovať, vysmiať ho, ale v podstate mi je ukradnutý.

Iná vec je mechanický (a iný) doping v serióznej súťaži, lebo to potom poškodzuje celý šport ako taký a spôsobuje frustráciu u tých, ktorí sa snažia hrať podľa pravidiel, ale veľa ľudí by nejaké KOMy na Strave považovali za úplne marginálnu záležitosť. Ak na tom niekomu záleží, tak nech koná a podozrivú jazdu nahlási. Ale na druhej strane nevidím ani najmenší dôvod, aby kvôli takejto veci potom hejtovali každého e-bajkového výletníka, ktorý prdí na segmenty a s úsmevom si užíva jazdu krajinou. Intolerancia je tak trochu duševná choroba.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 12:33:15
04
V princípe je zdolanie kopca na ebiku tiež tak trochu podvod, takže to treba odsúdiť, bez ohľadu na stravu :)
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 12:35:34
00
arrow_leftmaro2 napísal:
Ja len vravím, že je jedno či ideš na električke alebo na klasike, zahreješ sa úplne rovnako, intenzitu si určuješ sám ... len v zime v teréne s električkou si jednoduchšie vieš udržať tú svoju zvolenú ...

Zohriat sa da aj lacnejšie.
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 12:37:54
00
andrej25 - skus mi prosim vysvetlit, preco mas potrebu kohokolvek kto ta nijak neobmedzuje odsudzovat za to, ze vyjde na kopec na e-biku. Ak je to podvod, tak len sameho seba - preco ta to trapi? Fakt chcem toto myslenie pochopit. Mas potrebu odsudit aj ludi co napriklad schudnu podviazanim zaludka a nie tvrdou drinou a dietou?
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 12:44:16
02
arrow_leftTurbi napísal:
Takze ak som cestny a spravodlivy tak sa musim nastvat nad nejakou nepodstatnou aplikaciou ktora moj zivot ale ze absolutne nikam neposunie?

Nemusis, ale preco by sa niekto iny nemohol?
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 13:00:45
00
Sranda bola aj v GCN...

Are E-Bikes Fun? Road Bike Vs Road E-BikeOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 13:06:54
00
arrow_leftJezus napísal:
Ja som pisal o principe, nie o nejakej aplikacii. Proste bud sa Ti zda nefer, ze niekto podvadza (je jedno v akej oblasti), alebo je Ti to jedno.

V mojom ponímaní neriešim otázku podvádzania a čestnosti pretože v mojom ponímaní viac menej opovrhujem COMami. :)
A toľko ma už snáď poznáš aby sme zrovna my dvaja nemuseli filozofovať o čestnosti atď...
Zobraziť komentár 31.05.2017 - 13:11:22
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up