premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
podla coho sa orientovat,aby som zasiel do detvy ? popripade,ake zaujimave miesta sa za kyslinkami daju najst ? dnes som tam bol,par km za kyslinkami je este asfalt..bolo uz neskoro,tak som sa to obratil
Asfaltka vedie dookola Kysliniek, dá sa z nej odbočiť smer panelka na Tri Vody, alebo popod Dudas - smer hotel Poľana, ďalšia odbočka pokračuje asfaltkou do Hradnej....
zjazd z Poľany na Priehybinu celý čistý, na opačnú stranu treba po Strungu asi 5x prekladať, nič hrozné, po Kopce je to ale zlé, viacero nových spadnutých suchárov, neodporúčam
zjazd je ok, ale smerom hore je to skor turistika
hreben sa samzrejme tiez da prejazdit, ale tam uz dost zalezi od typu bikera - ci che jazdit, alebo skor objavovat a zdolavat. v minulosti ma to celkom bavilo (a kedze som byval na Hrochoti, tak Polana bol moj casty ciel), teraz mam casu menej a radsej idem na istotu, ale stale tam poznam dost "skratiek"
inak, treba aj spomenut, ze to su trasy zakazane pre bicykle (nemyslim asfaltky okolo Kysliniek)
...ale nie je to narodny park. Ked biker respektuje turistov a nechodi mimo turistami vyslapanych chodnikov, nebodaj lesnou technikou , tak by to nemal byt problem - je to rovnako ekologicke a hlucnee ako pesia turistika. Malo by sa viac dbat na ovela vaznejsie veci ako je nadmerny vyrub lesov a ine devastovanie prirody ako na take banality, co nemaju ziadny dopad na zivotne prostredie. V ucebniciach ich zrejme ucia nejake omacky, ktore sa snazia mylne aplikovat v praxi...
Co sa tyka medvedov, tak som isiel v poslednej dobe uplne sam cez miesta, kde je ich vyskyt castejsi nez inde. Ale Polana mi pride, ze je level inde. Videl resp. stretol si tam casto medveda?
...ale nie je to narodny park. Ked biker respektuje turistov a nechodi mimo turistami vyslapanych chodnikov, nebodaj lesnou technikou , tak by to nemal byt problem - je to rovnako ekologicke a hlucnee ako pesia turistika. Malo by sa viac dbat na ovela vaznejsie veci ako je nadmerny vyrub lesov a ine devastovanie prirody ako na take banality, co nemaju ziadny dopad na zivotne prostredie. V ucebniciach ich zrejme ucia nejake omacky, ktore sa snazia mylne aplikovat v praxi...
Co sa tyka medvedov, tak som isiel v poslednej dobe uplne sam cez miesta, kde je ich vyskyt castejsi nez inde. Ale Polana mi pride, ze je level inde. Videl resp. stretol si tam casto medveda?
hej, je to len CHKO, ale vrámci nej je prakticky celý hrebeň NPR Zadná Poľana, 5. stupeň ochrany
28Marosko28 Dnes o cca 16:00 ideme light po práci s kamošom koliba Krištof, Piesky, hore hrebeň na Donovaly a uvidíme kam nás to zatiahne. Fučí jak prasa. Ak chceš aj niekto iný môžete sa pridať. Miesto stretnutia upresníme ešte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na Polanu (vrchol kopca) je to skôr turistika
zjazd z Poľany na Priehybinu celý čistý, na opačnú stranu treba po Strungu asi 5x prekladať, nič hrozné, po Kopce je to ale zlé, viacero nových spadnutých suchárov, neodporúčam
zjazd je ok, ale smerom hore je to skor turistika
hreben sa samzrejme tiez da prejazdit, ale tam uz dost zalezi od typu bikera - ci che jazdit, alebo skor objavovat a zdolavat. v minulosti ma to celkom bavilo (a kedze som byval na Hrochoti, tak Polana bol moj casty ciel), teraz mam casu menej a radsej idem na istotu, ale stale tam poznam dost "skratiek"
inak, treba aj spomenut, ze to su trasy zakazane pre bicykle (nemyslim asfaltky okolo Kysliniek)
Co sa tyka medvedov, tak som isiel v poslednej dobe uplne sam cez miesta, kde je ich vyskyt castejsi nez inde. Ale Polana mi pride, ze je level inde.
Co sa tyka medvedov, tak som isiel v poslednej dobe uplne sam cez miesta, kde je ich vyskyt castejsi nez inde. Ale Polana mi pride, ze je level inde.
hej, je to len CHKO, ale vrámci nej je prakticky celý hrebeň NPR Zadná Poľana, 5. stupeň ochrany