Moj vysnivany : Full, 29", hlinik alebo ocel alebo karbon, vzadu 120-140mm, vpredu 140-150mm, hlava 65-66, dlhy, nizky, kratka zadna stavba, nech sa nenori zbytocne do zdvihu ale pekne podrzi i v rozbitych pasazach, pekne predvidatelny, nizko tazisko cize i nizsi stred, cena do 3000-3500 eur. Este by mohol i dobre vyzerat ale nie je podmienkou
hlavne ten bike je zdvihnutý v stojane, to je úplne skreslený pohľad, nech to vyfotia ako na tom sedí... ale tak o nom sa vie že ho máva trocha dole brehom... viem že na ceste sú nejaké predpisy o maximálnych sklonoch sedla, ktovie či je niečo také aj na MTB
Na MTB biky našťastie platia len všeobecné ustanovenia. (dve kolesá rovnako veľké, veľkosť 26"-29" atď.) Sedadlo na MTB môžeš mať hoc aj opačne otočené.
Tak existujú aj 160 s 29" kolesami a určite aj vyššie zdvihy, otázne je či to dotyčný využije, ale slušné endurko , po tom čo som skúsil 29iny by som už menšie kolesá nechcel aj keď som na nich dlhé roky jazdil, síce vyššia hmotnosť, ale aj tak, tá jazda je celkom iná, mne to vyhovuje viac
Uz som po tom pokukoval, moze byt fajn len sa lepsou vybavou nezmestim do symy. 4000 za bike alebo 2300 za ram, do 3000 zakladna verzia co by mi tlmenim nesmakovala. Ale uz som ho zaradil do vyberu
Tak som nasiel co chcem, uz som to davnejsie pozeral ale zacal sa mi pacit. Vsetko super, dlhe je to, kratsia zadna stavba, polozena hlava, 120 alebo 130 vzadu, agresivne to je, 27.5+ alebo 29 s prisposobenim geosky, moznost zmeny geosky. Proste to chcem, lenze robi to garazovka v amerike a nemaju dovozcu pre eu 😭
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Existuje nieco take ci este pockat rok ?
http://www.mbr.co.uk/news/whyte-s-150-359998
Akurát by som dal oranžové polepy na kolesa .
No kde ste???
ano, tento je v uzsom vybere, lenze 150 je uz dost
A co tato polska novinka (ked uz tu ludia z Polska smelia aj Santa Cruzy ci Ibisy
https://www.pinkbike.com/news/ns-snabb-plus-1--review.html
mal by sa dat kupit aj cisto ram myslim, 127mm vzadu, 67 stupnov vpredu a dlheee