Cawte idem kupit Rock Shox Rebu a mozem si dat zmenit od vyroby zdvih...jazdim SVK maratony a mam Ravo Racing ram....a newiem ci si ju mam dat nastavit na 100mm alebo 115mm? vôbec sa newiem rozhodnut...ze ci 115 vydrzi ram a ze ci to nebude vela na maratony....
Pod nagativkou je uz vsetko priepustne, aj ten piestik ako posledny co sa fixuje segerkou je deravy, ak tlak z negativky unika spodom v podtate az do spodnej nohy tak vidla ti postupne uplne zmäkne, u Dual air nastane opacny efekt, ak unikne tlak z negativky spodom, vidla stvrdne.
Ventil tam naozaj je, už dávno som si ho všimol, na čo presne funguje netuším, keďže u soloair sa tlaky v pozitívnej aj negatívnej komore vyrovnávajú...
Aha, čiže stačí občas preventívne odtiaľ vypustiť tlak? A to mi vravíš až teraz Viem, že som sa nepýtal, ale aj tak po tých rokoch nervov
Našťastie mi už tlak zo vzduchovej komory neuniká, 5 mesiacov drží bez nutnosti dofúkania, klop, klop...
Včera mi vyplulo jedno gufero na novej Rebe takze tie nove tvary gufier bud su od vyroby zle nalisovane alebo to robia s nejakou blbou toleranciou a nejaky inzinier to zle vyratal.
Chlapci, potreboval by som radu. Na mojej Rebe RL 29" solo air (r.v. 2015) by som potreboval dať dolu vonkajšie nohy. Vedeli by ste prosím poradiť, ako na to? U môjho Recona to išlo v poho, poklepal som po spodných skrutkách gumenným kladivom, piesty odskočily a nohy som pekne stiahol. Tu však neviem, ako na to, aby som dačo nepokazil. Rozdiel je aj v tom, že spodné skrutky držia v tele spodných nôh (závit je priamo v spodných nohách), tak asi by nemalo zmysel po nich udierať. Vopred ďakujem za rady.
Ako si prisiel na to, ze aj vo vonkajsich nohach je zavit? Ako konstrukterovi mi to nedava logiku - pretoze v spodnych nohach mas vo vnutri osadenie, kde skrutkou pritiahnes tyc vzduchoveho piestu a tyc tlmica. Keby bol zavit aj-aj, tak by sa mohlo stat, ze aj pri dotiahnuti skrutky nadoraz, by si tyc piestu vobec nedostal do koncovej polohy. Takze z toho vyplyva, ze len povol skrutky a pekne po nich klepni ako pri Recone / vyskrutkuj ich a nohy stiahni
Mam taku otazku, lebo sa mi zda ze moja reba je zo zaciatku dost necitliva. Ked sa dostane do vacsieho zatazenia je uplne v pohode ale ten zaciatok je dost tuhy.
Otazka je ked idem po rovine po ceste sedim v sedle nedupem do toho ma byt vidla aspon trochu ponorena ? Lebo mne za tychto okolonosti je v nulovom zdvihu.
Tlaky som skusal 130psi 120psi a je to bez zmeny, menej je uz na moju vahu malo. 95kg
Mozno divna otazka , ale mne by to pomohlo, lebo mam pocit ze bude nieco so spodnymi nohami , akoby sa "zadrhavali" , nemaju taky lahky chod podla vsetkeho akoby mali mat.
Servis som robil zaciatkom roka, je to rocnik 2014. Ale ked si spomenul tie molitanove kruzky tak mi napadlo, ze prednedavnom mi vyletelo jedno gufero a ten molitanovy kruzok bol relativne suchy. Samozrejme som tam dal original olej, ale druhu stranu som nekontroloval. Cize asi bude najrozumnejsie skontrolovat druhu nohu a stav oleja v spodnych nohach.
Ked sa nad tym zamyslam tak to gufero kludne mohlo vyletiet prave kvoli tomu suchemu molitanu......
Vdaka
ano koli suchemu to niekedy vybehne, kamarat mal to iste, chcelo to servis spodnych noh , treba tam dat 10ml kludne nie 5 ml ako pisu...a molitany poriadne namocit, a na vazeline nesetrit
Laro22 vdaka za tip. Prave som dokoncil servis a musim povedat je to obrovsky rozdiel ! Otvoril som ju namazal, naolejoval a hned je to ina vidlica. Nadžabal som tam maziva naozaj dost asi som naposledy setril na vazeline...... V jednej spodnej nohe bolo malo oleja. Raz sa mi uvolnila spodna skrutka a muselo to vytiect.
Toto je trosku u mna problem, neviem ako silno dotahovat. Nemam v rukach ten spravny moment
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Našťastie mi už tlak zo vzduchovej komory neuniká, 5 mesiacov drží bez nutnosti dofúkania, klop, klop...
Otazka je ked idem po rovine po ceste sedim v sedle nedupem do toho ma byt vidla aspon trochu ponorena ? Lebo mne za tychto okolonosti je v nulovom zdvihu.
Tlaky som skusal 130psi 120psi a je to bez zmeny, menej je uz na moju vahu malo. 95kg
Mozno divna otazka , ale mne by to pomohlo, lebo mam pocit ze bude nieco so spodnymi nohami , akoby sa "zadrhavali" , nemaju taky lahky chod podla vsetkeho akoby mali mat.
Ked sa nad tym zamyslam tak to gufero kludne mohlo vyletiet prave kvoli tomu suchemu molitanu......
Vdaka
Toto je trosku u mna problem, neviem ako silno dotahovat. Nemam v rukach ten spravny moment
normalne v lavej nohe na vrchu je autovenitl pod krytkou z hora...