Lokalizácia
Formulár sa odosiela
...ja by som to už nejedol :) . Ostatných 50 kusov su v " pohode"

Prílohy:

IMG_3901.JPG
IMG_3901.JPG 686.42 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

IMG_3902.JPG
IMG_3902.JPG 672.17 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 23.06.2017 - 13:01:37
00
arrow_leftRamon1 napísal:
A toto je už co za <> vina ?!

asi bublanina??? :)
Zobraziť komentár 23.06.2017 - 13:02:35
01
arrow_leftRamon1 napísal:
Brnknem Bukovskemu , ze co on na to :)

bukovsky je kkt v neustalom pochybnom vyvoji. jeho vyvoj je tapanie v hmle a narazanie hlavou do murov bludiska. zazitky z tychto svojich bezhlavych avantur rad publikuje kde sa len da. je este jeden bukovsky, ten napisal napr. knizku praseckar, ale ten je zase uchyl.
Zobraziť komentár 23.06.2017 - 13:06:59
01
Priprava na zajtrajsi Sulov v plnom prude :lol:

Prílohy:

DSC_0027.JPG
DSC_0027.JPG 427.38 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down

Zobraziť komentár 23.06.2017 - 20:54:58
012
chutná príprava mňam mňam :y:
Zobraziť komentár 23.06.2017 - 21:03:26
00
astro - tu kudlu poznam spomineky velmi velmi stare :D kolko ma rokov ? sice robia to aj new :)
Zobraziť komentár 23.06.2017 - 22:38:33
00
Myslim, ze 30 moze mat ;)
Zobraziť komentár 23.06.2017 - 22:44:14
01
Pred dvomi stranami sa tu objavila pečená zelenina s názvom že vraj "pizza". Tak aby sme vedeli, čo je pizza - pravá talianska, pečená v peci na drevo, tenučké chrumkavé cestíčko, paradajková omáčka + mozarella. Chutila vynikajúco, po dojedení som sa vyťapkal na passo Campolongo. Pizza sedela v bruchu, vôbec nepýtala sa von. Proste, pani Pizza. Aj po pár dňoch ešte slintám... Nuž čo, budem sa tam musieť vrátiť.

Prílohy:

IMG_20170622_133853.jpg
IMG_20170622_133853.jpg 420.49 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 25.06.2017 - 19:31:46
04
jj minuly rok v IT som tiez tak slintal a nadaval ze aj najlacnejsia talianska pizza je ovela lepsia ako najrdrahsia slovenska :)
Zobraziť komentár 26.06.2017 - 10:12:31
00
Navstiv http://www.maxipizza.sk/ - mas to blizsie. Roberto sa to par rokov ucil v Taliansku, nez tu zacal.
Zobraziť komentár 26.06.2017 - 10:28:39
00
joko to si kde bol na pizzu? v arabbe?
no talianska pizza je tenka jednoducha, malo prisad, slovenska je relativne tenka ale prisad tolko ze sa to ani nema sancu upiect a po chvili sa ti to cesto rozmoci :). americka je hrube cesto a vela prisad :)
Zobraziť komentár 26.06.2017 - 10:52:54
00
arrow_leftpista napísal:
Navstiv http://www.maxipizza.sk/ - mas to blizsie. Roberto sa to par rokov ucil v Taliansku, nez tu zacal.

dik, ked mam urobit 500km tak to si skaknem asi radsej do toho Talianska :)
Zobraziť komentár 26.06.2017 - 10:57:02
00
Neprehanaj! http://tinyurl.com/y78qyxxl 405 km. :-)
Zobraziť komentár 26.06.2017 - 11:01:57
00
O 5 km viac, ale o hodinu menej cestovania. :)

http://tinyurl.com/y868tryg
Zobraziť komentár 26.06.2017 - 11:07:10
00
O pizzi sa hovori,ze mozes mat na nej vselico ale ked je raz cesto na <I> tak uz ju nic nezachrani.
Ja cesto robim tak, ze ho vymiesim s ladovou vodou a dam ho este na 2dni fermentovat do chladnicky.
Zobraziť komentár 26.06.2017 - 12:00:25
01

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia)
keyboard_arrow_up