Ale všetko vyšlo z MTB. Mne v dnešnej dobe dosť chýba práve to klasické MTB-čko.
Čo máte na mysli?
Horský bicykel, ako sme ho poznali spred 15 či 20 rokov. Teda sprevodovaný horský bicykel, pomerne univerzálny, ktorý nemá až také široké plášte, ako sa dnes jazdia na MTB-čkach, bez vysokého zdvihu vidlice, prípadne úplne bez odpruženej vidlice. Tento typ bicykla, ibaže so súčastnou technológiou, mi tu chýba.
Nesuhlasim. Pozri moje Strasidlo. 29" univerzal. Mam na nom 2.1" gumy, rakety a ktorymi dokazem udrzat krok za pohodovymi ziletkarmi, nemam problem v lahkom terne akehokolvek druhu a v tazkom terene ma brzdi len skill. Jazdim s nim vsetko a vzdy.
Keby som mal este odpruzenu aj prdel, staci malo, otvorili by sa neskutocne moznosti.
to si myslis spravne, varenie na plyne a elektrosrackach je uplne inde
Indukcia je uplne inde ako klasicke sklokeramicke varne dosky co boli pred 30timi rokmi. Ked na indukcii stiahnes vykon, odozva je okamzita - nemusi nic 10 minut chladnut ako pri tych starych doskach.
Liter vody zovrie za minutu a doska sa zohrieva len spatne od hrnca - ked ti nieco vykypi, zdvihnes hrniec, zoberies papierovu utierku a normalne to utres - nic sa ti na doske nepripali.
Mali sme plyn, klasicku sklokeramiku aj indukciu - a vzivote by som uz do bytu nic ine ako indukciu nedaval.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale všetko vyšlo z MTB. Mne v dnešnej dobe dosť chýba práve to klasické MTB-čko.
Čo máte na mysli?
Horský bicykel, ako sme ho poznali spred 15 či 20 rokov. Teda sprevodovaný horský bicykel, pomerne univerzálny, ktorý nemá až také široké plášte, ako sa dnes jazdia na MTB-čkach, bez vysokého zdvihu vidlice, prípadne úplne bez odpruženej vidlice. Tento typ bicykla, ibaže so súčastnou technológiou, mi tu chýba.
Nesuhlasim. Pozri moje Strasidlo. 29" univerzal. Mam na nom 2.1" gumy, rakety a ktorymi dokazem udrzat krok za pohodovymi ziletkarmi, nemam problem v lahkom terne akehokolvek druhu a v tazkom terene ma brzdi len skill. Jazdim s nim vsetko a vzdy.
Keby som mal este odpruzenu aj prdel, staci malo, otvorili by sa neskutocne moznosti.
https://bratislava.sme.sk/c/20568719/pri-bratislave-odhalili-jedno-z-najvacsich-archeologickych-nalezisk-na-slovensku.html?ref=trz#axzz4l8h2Mgh4
https://bratislava.sme.sk/c/20568719/pri-bratislave-odhalili-jedno-z-najvacsich-archeologickych-nalezisk-na-slovensku.html?ref=trz#axzz4l8h2Mgh4
Vraj tam našli staru kostru. Bicykla.
Indukcia je uplne inde ako klasicke sklokeramicke varne dosky co boli pred 30timi rokmi. Ked na indukcii stiahnes vykon, odozva je okamzita - nemusi nic 10 minut chladnut ako pri tych starych doskach.
Liter vody zovrie za minutu a doska sa zohrieva len spatne od hrnca - ked ti nieco vykypi, zdvihnes hrniec, zoberies papierovu utierku a normalne to utres - nic sa ti na doske nepripali.
Mali sme plyn, klasicku sklokeramiku aj indukciu - a vzivote by som uz do bytu nic ine ako indukciu nedaval.
su dobre aj bez rukavic, lebo teraz v lete po slnku jazdim obcas aj bez nich aby som nevyzeral tak ako minule leto, ked som mal cierne predlaktia a uplne biele chrbty ruk. Kolegovia sa mi furt smiali ze kam som ich strkal
Lizard Skins Lock-On NorthShore gripy, deep red
31,99 €
napriklad nove ESI
http://video.idnes.cz/?c=A170627_090837_praha-zpravy_nub&idVideo=V170627_093615_prahah_jda
http://zpravy.idnes.cz/britani-eletadlova-lod-hms-queen-elizabeth-windows-xp-pf5-/zahranicni.aspx?c=A170628_093916_zahranicni_aha