Preboha načo 180 zdvihy . Som myslel ze ti stačí jeffsy v karbone, a ty radšej hliník:-D
Tak mne určite stačí Jeffsy, zatiaľ aj v hliníku, keby na to mám, tak si kúpim top verziu v karbóne za 4,5 K, to som dal len na margo toho predraženého bajku za 11 K aké percento ľudí je ochotné dať toľko peňazí za bike? Nemusíte odpovedať, ale stojí to za zamyslenie, zvlášť keď sa dajú nájsť podobné bajky za polovicu, ale tak pokiaľ niekto nemá s peniazmi problém, ale tak či tak, tá farba na tom bajku je otrasná . Ale tak napokon sme v téme vysnívané, takže ak sa niekomu páči, tak môže snívať, na 99,9 % si ho aj tak nekúpi
Tak mne určite stačí Jeffsy, zatiaľ aj v hliníku, keby na to mám, tak si kúpim top verziu v karbóne za 4,5 K, to som dal len na margo toho predraženého bajku za 11 K aké percento ľudí je ochotné dať toľko peňazí za bike? Nemusíte odpovedať, ale stojí to za zamyslenie, zvlášť keď sa dajú nájsť podobné bajky za polovicu, ale tak pokiaľ niekto nemá s peniazmi problém, ale tak či tak, tá farba na tom bajku je otrasná . Ale tak napokon sme v téme vysnívané, takže ak sa niekomu páči, tak môže snívať, na 99,9 % si ho aj tak nekúpi
Mne sa zas tá farba pači veľmi... Lebo mam rád vyrazne a ine veci ...
Ale ako hovoriš, aj keby mam na to peniaze tak si to 2x rozmyslim či som ochotny dať za bajk toľko.
Ta cena je sialena.... ak clovek ozelie sram eahle a staci mu x0 a nepotrebuje enve kolesa....tak do 4000€ sa da kupit karbonova capra velmi dobre ohadzana
Testovali na mtbr ci kde 2016 Top Hightowera a Jeffsy Pro,ziadny z nich nebol v nicom vyraznejsie lepsi , len cena bola 10k USD vs 5kUSD . V US je Jeffs velmi popularny,ked vypustili 2017 model,tak CF Pro s eaglom sa vypredal za 1 den cela varka pre 2017 rok pre ich region.Ti co nestihli booknut vypisovali na PB,ci si maju za raz taku cenu kupit Yeti...
Jasne ten jeffsy moze ist super, ale ide o to ci hladas len stroj na zlepsenie svojich sekund, minut atd.. Al. chces nieco, co sa ti mega paci a mas nejaky nazor na dizajn, nehovorim, ze yt ma zly dizajn, ale neje to urcite tak dizajnersky premakane ako yeti resp santa,... ak chces znacku co ma dusu a dlhu tradiciu, tak si yt nevyberes. Ak chces proste ferrari tak si priplatis
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak mne určite stačí Jeffsy, zatiaľ aj v hliníku, keby na to mám, tak si kúpim top verziu v karbóne za 4,5 K, to som dal len na margo toho predraženého bajku za 11 K aké percento ľudí je ochotné dať toľko peňazí za bike? Nemusíte odpovedať, ale stojí to za zamyslenie, zvlášť keď sa dajú nájsť podobné bajky za polovicu, ale tak pokiaľ niekto nemá s peniazmi problém, ale tak či tak, tá farba na tom bajku je otrasná
Mne sa zas tá farba pači veľmi... Lebo mam rád vyrazne a ine veci
Ale ako hovoriš, aj keby mam na to peniaze tak si to 2x rozmyslim či som ochotny dať za bajk toľko.
mam pocit akoby som prave vyhral loteriu
Santa Cruz je Intense pre socky!