Nejaké foto z tohtoročnej dovolenky vo Francúzsku (okolie Grenoble). Fotky z Finale Ligure pridám neskôr. Prípadne môžete v odkaze nižšie kuknúť aj nejaké mobilovky z oboch destinácií. Fotil som hlavne prostredie, akčné fotky mi moc nejdú, nevraviac o tom, že keď je pekný trail tak sa nedonútim zastaviť a fotiť .
5 minút ako som vyrazil bolo slnečno,potom začalo kvápať a za Váhom mokro a kaluže.Potom už sa slnko objavilo len zriedka,ale aspoň nebol hic,hoci ten dusný vzduch a opar tiež nič moc.Preto sú aj tie fotky take. Dračia studňa,Chrástková a naspäť dole a hore cez kameňolom v Sŕní.
BN-Machnac-Chata pod Ostrym vrchom-Mnichova Lehota-Dubodiel-Kulhan-BN
jasne, burky az poobede, vystrahy ziadne a ... zazrakom ma trafilo len par kvapiek, ani stromy nepreprsalo. v BN to ale vyzeralo na slusny vyplach kvapkalo na mna uz za Dezericami, potom kvapkalo zo mna a to mi teplomer ukazoval miernych 24°C. lesy sa zmenili na dazdove pralesy, ked nekvapkalo z hora tak zo stromov a k tomu strasne dusno. nalozeny vo vlastnej stave som bol az pokial ma na polnackach nevypieklo 33°C
my cez Sacne pod Mincol a potom k vysielacu, hrebenom na Taipan...chceli sme dat zltu az do Vrutok ale burka nas zdrzala na Sacnom potom uz luxus pocko len korienky celkom smykali a na Taipane cucoriedkova pauza
Dnes som skoro skapal v tých kopcoch.
Už týždeň žeriem tabletky, od utorka beriem injekcie a v budúcom týždni mi ešte pribudne elektroliečba
No chudák Luki.11 - v každom kopci na mňa čakal ( tabletky na uvoľnenie svalstva asi zaberajú ) nohy neposlúchali * nevládali
Také motkanie sa na Trojmedzí, nakoniec som našiel aj nejaký terén, tak to našťastie nebolo len o asfalte a paneloch Dlho som nešiel autom po rozbitejších cestách ako za Čadcou, ale príroda ma ukľudnila Samozrejme na mňa muselo aj spŕchnuť, ale nič výdatné... Teoreticky som mohol ísť po červenej na chatu Gírová, škoda, že ma to skôr nenapadlo, až teraz doma
cez Slanske vrchy smer Izra a spat....
V lese to bolo pohodove jazdenicko:-). Usek od Maliniaku smer Regeta je rekonstruovany, bude to pekny usek potom Dargov - Regeta.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.zonerama.com/jancovic/Album/3399833
Blatá - Hlboké - Ondrášová - Vrchhora ...
DST: 30,68 km
TIME: 1:57 min.
AVG: 15,73 km/h
MAX: 43,79 km/h
UP: 846 m
celkovo 45,97km
avg:17,70 km/h
UP: 976m
jasne, burky az poobede, vystrahy ziadne a ... zazrakom ma trafilo len par kvapiek, ani stromy nepreprsalo. v BN to ale vyzeralo na slusny vyplach
Blatá - Hlboké - Ondrášová - Vrchhora ...
Dnes som skoro skapal v tých kopcoch.
Už týždeň žeriem tabletky, od utorka beriem injekcie a v budúcom týždni mi ešte pribudne elektroliečba
No chudák Luki.11 - v každom kopci na mňa čakal ( tabletky na uvoľnenie svalstva asi zaberajú ) nohy neposlúchali * nevládali
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=224966
V lese to bolo pohodove jazdenicko:-). Usek od Maliniaku smer Regeta je rekonstruovany, bude to pekny usek potom Dargov - Regeta.
https://www.relive.cc/view/1096007980