Som zvedavy na jazdne vlastnosti biku ktory ma povedzme len prednu vidlu ako ten moj a povedzme biku ktory ma vpredu vzadu 20 cm. Da sa na tom v pohode jazdit aj po cestach alebo su to biky urcene skor na zjazd
a ako vyzera ten tvoj...
si akosi zabudol pastnut foto alebo dat link...
no a bike s 20cm zdvihmi na cestu rozhodne nepatri....
pri takych zdvihoch mozes hovorit o zjazdovom speciaale....
taketo biky mavaju aj 16 a viac kil...2,5 plaste s maakkou zmesou, vacsinou iba tazke prevody.... mozno na rovnej ceste by si este ako tak zvladal ale v momente ked pride mensi kopcek tak budes tlacit....
ked tam mas kvalitne tlmice tak ta ani pohupovat nebude... to platilo hlavne na ramoch tvaru Y... nehovorim ze to neplati aj teraz ale vtedy to bolo najhustejsie
myslim ze s tym HUmmer-om by si aj vyhral a toto je pre toho co sa pytal: ako fakt skus sa zamysliet ako vyzera bike ked ma 20cm vidlu. Vies aky je to naklon kukni sa do geometrii ramov, musel by si byt total debil jazdit na tom na ceste. teraz sa ti vyrabaju take bike na objednavku presne podla jazdca a stoja aj nekolko tisic USD (ramy) a su to presne urobene bike na styl jazdenia, skus zobrat ARMSTRONGOV bike do lesa myslim ze aj vela poriesis.
Pzrite si znacku Bionicon,maju bike ktory ma 200/200mm ,
vazi 15,5kg a ma tlmic hydraulicky
spojeny s vydlov,takze si mozes nastavovat geometriu ako chces.
(ked stlacis gombicek na rajdoch a navazis sa do predu sa ti stlaci vydla a vystupi prdel, a naopak...,takze s tym mozes ist ej nahanat xc typkov...)
len bohuzial stoji 4000 europskych bubacikov
podla mna to zadnu stavbu nijak zvlast nenamaha, lebo vacsina vahy je na kolese ako za normalnych okolnosti a na tom pase co pokracuje dozadu moc vahy nebude.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
si akosi zabudol pastnut foto alebo dat link...
no a bike s 20cm zdvihmi na cestu rozhodne nepatri....
pri takych zdvihoch mozes hovorit o zjazdovom speciaale....
taketo biky mavaju aj 16 a viac kil...2,5 plaste s maakkou zmesou, vacsinou iba tazke prevody.... mozno na rovnej ceste by si este ako tak zvladal ale v momente ked pride mensi kopcek tak budes tlacit....
na to su hojdacky a nie biky
alebo potom bude ten tlmic malo citlivy v technicky pasazach....
jednoducho kazdy bike by sa mal pouzivat na to na co je urceny...
podla mna to je to iste ako keby si s hummerom pretekal na draahe pre formuly F1
vazi 15,5kg a ma tlmic hydraulicky
spojeny s vydlov,takze si mozes nastavovat geometriu ako chces.
(ked stlacis gombicek na rajdoch a navazis sa do predu sa ti stlaci vydla a vystupi prdel, a naopak...,takze s tym mozes ist ej nahanat xc typkov...)
len bohuzial stoji 4000 europskych bubacikov
Model Golden Willow stojí 3299EUR a váži 13,2 kg.
Len nemá 200mm zdvih
http://bionicon.com nabuduce skus gooogle
moc sa mi to nezda, ale ved pozrite ...