Trochu schladenia z Kitzsteinhotnu- 2 traily Geisstein a Wüstlau, 9 km a 1500 vyskovych plnych vysokohorskeho trailovania. Za mna zatial top co sa tyka prirodnych trailov a myslim si ze sa o nich bude este dost hovorit.
Aj ja mám len jednu a tiež s prieskumného výjazdíku ( Lubik robil servis strojov tak sme toho veľa nestihli ) no a ešte sme testovali "nové" sedlá aj keď necelých 20 kiláčikov je na otestovanie sedenia mááááááálo
DST: 19.92 km
TIME: 1:03 min.
AVG: 18.91 km/h
MAX: 46.65 km/h
UP: 198 m
neviem ci to mam dat do temy Bikepacking alebo sem -
29-31.8. 2017 - dva a pol dnove bicyklovanie po Slovensku -
den1 - BN- Razdelie - Sutovske sedlo - sedlo 4 chotare - s. Maly Sturec - Krizna - Liptovska Osada - Zelezno - Besenova - L. Mara - 170km, 3300m prevysenie - 9 aj stvrt hodiny v sedle. Trasa nemala chybu. Uplne na paradu. Prekvapenim bol takmer prazdny Maly Sturec, naopak auta v stupani na Kralovu studnu. Krizna na biku je zazitok sam o sebe. Tak isto prichod na hradzu Liptovskej Mary s vyhladom na Tatry.
den2 - Liptovsky Trenovec - Kvacianska dolina - Zuberec - Oravice - Vitanova - Trstena - Oravska priehrada - Oravska lesna - Damanova - Vychylovka - Nova Bystrica - Terchova - Varin - Visnove - ATC Slnecne skaly - 180km, 2500m prevysenie, 9 a pol hodiny v sedle. V Kvacianskej doline ma prekvapili kravy - mal som od nich cely bike Preplietanie pomedzi ne bolo tiez zaujimave. Na Orave divocina na cestach aj mino ciest - preplnene asfaltky striedali opustene lesne cesty. Cyklocesty na paradu. Rad by som videl nieco take aj u nas. Sklamal ATC Varin - povodne som tam spat nechcel, ale casovo mi vychadzal najlepsie. Tak som si vychutnal zapad slnka na hradzi popri Vahu a nasledne nad Visnovim.
den3 - rano je 7°C - v letnom spacaku tak akurat (na hrane) Ranajky davam v Rajeckych Tepliciach na namesti. Idem smer Rajec po neznesitelne plnej ceste. Ktoru opustam hned ako sa da. Pokracujem cez Domanizu do Pruziny, odtial dolinou do Zliechova - Rudnianska Lehota - sedlo pod Ciernym vrchom - BN - 99km, 1400m prevysenie, 5 hodin v sedle.
Gusto0 parada.SI presne cyklista na akeho sa chcem vypracovat..Zaujal ma aj tvoj bike,presnejsie batozina.CO si mal na tie tri dni nabalene ? Vodu si cerpal zo studni co si nasiel na mape tipujem
pod dinarou cca do 1400mnm som sa dostal.na vrchol uz isiel len chodnicek slabo vyslapany a este by to bolo 400vyskovych co vzladom na cas a bez vody s bikom nehrozilo..
Per
nejake oblecko na noc, letny kilovy spacak - som zmestil do zadnej tasky, poncho z ktoreho sa da spravit pristresok, samonafukovaciu karimatku - ta je v predu - to je tak vsetko. siel som len do pekneho pocasia. na lahko. liter a pol vody som mal este v batohu (13 litrovom) s trochou jedla - cez den som sa zastavil najest na menucko v restike. vodu potom uz len krcmy a studnicky. na slovensku je civilizacia vsade naookolo. drichmal som v kempoch kedze som siel solo. keby bola partia ludi, prijal by som radsej na divoko aj ked sprcha po takom naklade km je nutnost - aspon pre mna.
buduci rok snad nieco zasa vymyslim - celkom ma to chytilo. urcite je to zaujimavejsie ako na tazko s nosicom a taskami co bolo obmedzujuce v terene - vlastne sa stym dala ist len cesta a lesne cesty v dobrom stave. stymto sa da behnut vsade aj ked si tu jazdu v terene tak nauzijes ako s prazdnym bikom
sekele pozeram ze som mal vela asfaltu narozdiel od vas. musim stym do buducna nieco spravit co su to za nosice ? uz som jednemu videl nosic na sedlovku s taskou len neviem co to mal za znacku. nevyzeral ako tie obycajne lacne.
dnes prvy krat Marikovske Eldorado..... novacikovska dan, isiel som opacnym smerom, bolo silno poprsane takze vsetky korene a kamene sa strasne smykali..... napodiv ustlal som si iba raz.... na rovnom kusku na blatku
Dnes som si bol prejst Großglocknerhochalpenstraße v Rakusku. Vyjazd zo severu bol ako za trest- dazd, husta hmla a kosa. Ked som to chcel zabalit tak vyslo slnko a potom to uz bola nadhera. Vyslapal som to az k Franz Jozef Höhe a vyhlad na ladovec stal za vsetku namahu. Cestou spat potom opat do hmly, 13 km zjazd v dazdi bol fakt na moral, ruky som mal uplne premrznute a nevladal som ani brzdit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.strava.com/activities/1169543406/
DST: 19.92 km
TIME: 1:03 min.
AVG: 18.91 km/h
MAX: 46.65 km/h
UP: 198 m
Na bazosi som nasiel inzerat
"Predam 4-rohe ovce HEBRIDEAN.maju bezcholesterove mäso,su vhodne na vypasanie tažko dostupnych zaburinenych plôch,vypasu ostruziny,bodliaky,štavel"
29-31.8. 2017 - dva a pol dnove bicyklovanie po Slovensku -
den1 - BN- Razdelie - Sutovske sedlo - sedlo 4 chotare - s. Maly Sturec - Krizna - Liptovska Osada - Zelezno - Besenova - L. Mara - 170km, 3300m prevysenie - 9 aj stvrt hodiny v sedle. Trasa nemala chybu. Uplne na paradu. Prekvapenim bol takmer prazdny Maly Sturec, naopak auta v stupani na Kralovu studnu. Krizna na biku je zazitok sam o sebe. Tak isto prichod na hradzu Liptovskej Mary s vyhladom na Tatry.
den2 - Liptovsky Trenovec - Kvacianska dolina - Zuberec - Oravice - Vitanova - Trstena - Oravska priehrada - Oravska lesna - Damanova - Vychylovka - Nova Bystrica - Terchova - Varin - Visnove - ATC Slnecne skaly - 180km, 2500m prevysenie, 9 a pol hodiny v sedle. V Kvacianskej doline ma prekvapili kravy - mal som od nich cely bike
den3 - rano je 7°C - v letnom spacaku tak akurat (na hrane)
nejake oblecko na noc, letny kilovy spacak - som zmestil do zadnej tasky, poncho z ktoreho sa da spravit pristresok, samonafukovaciu karimatku - ta je v predu - to je tak vsetko. siel som len do pekneho pocasia. na lahko. liter a pol vody som mal este v batohu (13 litrovom) s trochou jedla - cez den som sa zastavil najest na menucko v restike. vodu potom uz len krcmy a studnicky. na slovensku je civilizacia vsade naookolo. drichmal som v kempoch kedze som siel solo. keby bola partia ludi, prijal by som radsej na divoko aj ked sprcha po takom naklade km je nutnost - aspon pre mna.
buduci rok snad nieco zasa vymyslim - celkom ma to chytilo. urcite je to zaujimavejsie ako na tazko s nosicom a taskami co bolo obmedzujuce v terene - vlastne sa stym dala ist len cesta a lesne cesty v dobrom stave. stymto sa da behnut vsade aj ked si tu jazdu v terene tak nauzijes ako s prazdnym bikom
sekele pozeram ze som mal vela asfaltu narozdiel od vas. musim stym do buducna nieco spravit