tulenik, fakt nič v zlom, skôr nezištná rada - používanie anglicizmov fičalo tak 15 rokov dozadu hlavne medzi stredným manažmentom a bolo skôr zdrojom úškrnov ako obdivu. Detto vulgarizmy - ver mi, že ťa drsňákom nespravia.
No my posielame kuriera, lebo zakaznici posielaju na dobierky, baliky 10 tou triedou bez poisteni atd... Takze radsej si to my zaplatime. Ale tak to je velkoobchod a nehrame sa o centy....
Chodí sem veľa IT odborníkov tak nech je trocha zábava: vedel by mi niekto zrozumitelne vysvetliť ako je kua možné uložiť na mikro SD kartu 400 GB?????
Vies ake velke su integrace? Z klasickeho DIP chrobaka je 99% puzdro. Samotny cip je uplne miniaturny. Obdobne s SD kartou. Realne velku cast zabera plast. Najkrajsie to je vidiet na USB kluci. Rozober si nejaky a uvidis samotny pamatovy cip ma asi 10x10mm (+-) Cize pri dnesnych technologiach je skor problem s adresaciou daneho priestoru ako s fyzickym miestom. Len tak BTW, simkarta ma 9MB miesta, a cip ani neuvidis.
Rozmery kariet, diskov atd. ako take su vlasne len dobeh "minulych" technologii a treba ocakavat zmensovanie. Ved 2,5" SSD disk je zabity priestor a da sa to cele narvat do M2 disku.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
www.facebook.com/vedec
ale už dajako dlho nepíše, došli vynálezy
No neviem ci ti fakt poslu kuriera, dost to stoji. Pozeram, ze posta za balik uctuje 16,00 € a hned sa mi prestalo chciet objednavat
Rozmery kariet, diskov atd. ako take su vlasne len dobeh "minulych" technologii a treba ocakavat zmensovanie. Ved 2,5" SSD disk je zabity priestor a da sa to cele narvat do M2 disku.
vak na bicykel Vyúčtovanie TP_02_2017 -2- 567,46€
obal na trenažer Vyúčtovanie TP_02_2017 -2- 612,87€
športový nohavice Vyúčtovanie TP_01_2017 -2- 440,00€
A to som len tak nakukol
športový topánkyl Vyúčtovanie TP_02_2017 -2- 1 354,58€