Hlavne, ze sa mu nic nestalo, lebo 300km/h vietor nie je ziadna sranda. Amazing Video Irma Atlantic's most powerful hurricane Caribbean ouraganOtvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
to hej, to si tu u nás ani nevieme predstaviť, tu keď je víchrica 120 km/h tak je peklo vonku
prerusim hurikan/a metelku a dam blbu otazku - mam na starom biku 16 rokov stary predstavec - nieco taketo http://www.shopbike.sk/obchod_homedir/data/1491/obrazky/kalloy uno.jpg - nebol nikdy buchnuty, vyzera byt uplne oka - ale rozmyslam ci by som ho nemal radsej vymenit koli unave materialu alebo nieco take - opodstatnene ci blbost?
Inak, ked riesite toho Metelku, vsimol som si, ze tam jazdi Patrik Kuril, nie je to ten, co v 2005 na Merida Zelena Stopa SNP vrazil do rampy a mal velmi-velmi-velmi zlu triestivu zlomeninu stehehnnej kosti, museli mu transpalnovat kusok tepny a o rok znovu jazdil prve miesta ? Ak ano, co sa mu stalo, ze jazdi paraolympiadu ?
Inak, ked riesite toho Metelku, vsimol som si, ze tam jazdi Patrik Kuril, nie je to ten, co v 2005 na Merida Zelena Stopa SNP vrazil do rampy a mal velmi-velmi-velmi zlu triestivu zlomeninu stehehnnej kosti, museli mu transpalnovat kusok tepny a o rok znovu jazdil prve miesta ? Ak ano, co sa mu stalo, ze jazdi paraolympiadu ?
Veď práve kvôli tomu úrazu jazdí za para, keďže naši slovenskí doktori mu tú nohu dodrbali ako mohli a od kolena dole ju má inervovanú. Pri tej transplantácii mu mali premostiť pôvodnú tepnu, aby nedošlo k odkrveniu, čo bohužial neurobili a odumreli mu nervy od kolena dole. Takto mi to popísal doktor Dívald (verím, že ho všetci poznáte). Takže kvôli tomu úrazu je v tej istej skupine ako Metelka, no jeho výkony sa vyrovnajú najlepším slovenským zdravým cyklistom. Je to proste makáč.
Strejdo : naposledy som prave cital, ze v BB na rehabke ho dali dohromady /ale tak to je 10rokov?/, plus , ze so zatatymi zubami a bolestami trenoval tak, ze to rozchodil. Co ma vtedy zdravotnictvo prekvapilo, ze existuju aj take /aj ked mozno pre bezneho cloveka nedostupne/ moznosti. Co pises, vo mne zlomilo posledne iluzie, ktore som vlastne nemal. Obdivoval som ho vtedy , ako dokazal prave prekonat vsetko, ze bol makac. Je to smutne, co pises .. nevedel som to .. aj som tak myslel, ci to nie je kvoli tomu /ale nepripustal/.
Tak veru, veľmi výnimočný človek. Posledné dva roky som s nim chodieval ako doprovod na ironmany a veľa ma naučil. Toľkým ľuďom pomohol, zachránil im život. Rozprával mi aj to, ako chcel vystúpiť v televézii (joj, markíza, stv) a povedať pravdu o farmaceutickom priemysle ako si z ľudí robí závislých na liekoch pričom na každú chorobu je liek v prírode, ale ani jedna televízia mu nedovolila vysúpiť a opýtali sa ho, či chce prísť o život. Taktiež ďalšia dôležitá vec, ktorú dodržiava je to, že na raňajky zje 5 vajec na mäkko, samozrejme domácich, pretože vajce je jediný produkt na svete, ktorý obsahuje všetkých 8 potrebných aminokyselín, ktoré si telo nevie vyrobiť samo, ale v jednom vajci je ich málo, preto treba jesť veľa vajec a absolútne sa nebáť o žiaden zlý cholesterol, čo je čistý blud. Veď čo jedli naši predkovia? Vajcia, syry, tvaroh, slaninu....
Samozjreme so zeleninou. A nejesť žiadne pečivo. Maximálne grahamové rožky, alebo domáci kváskový chclieb. Keď sme boli teraz v JAR na tie majstrovstvá sveta v paracyklistike, tak som sa pýtal domáceho, že prečo tu 90% černošiek má veľké rite, no tam naozaj bol problém nájsť štíhlu černošku, všetky celulítidové stredoveké modelky. Domáci mi povedal, že to je kvôli tomu, že jedia veľa bieleho chleba, ktorý je v JAR lacný a oni nemajú veľa peňazí. Samozrejme je aj známe, že dnešná múka má oveľa vyšši glykemický index ako to bolo pred 50 rokmi, preto spôsobuje v našom tele veľmi veľké inzulínové výkyvy a tým pádom ukladanie glykogénu do zásob vo forme tuku. Ale to som trochu odbočil .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://sport.aktuality.sk/c/293991/jozef-metelka-prehovoril-reaguje-na-klamstva-a-polopravdy/
Amazing Video Irma Atlantic's most powerful hurricane Caribbean ouraganOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
to hej, to si tu u nás ani nevieme predstaviť, tu keď je víchrica 120 km/h tak je peklo vonku
https://sport.aktuality.sk/c/293991/jozef-metelka-prehovoril-reaguje-na-klamstva-a-polopravdy/
Pomerne humorne vyznieva jeho reakcia...ja, ja ja, jenom jaaaa
Veď práve kvôli tomu úrazu jazdí za para, keďže naši slovenskí doktori mu tú nohu dodrbali ako mohli a od kolena dole ju má inervovanú. Pri tej transplantácii mu mali premostiť pôvodnú tepnu, aby nedošlo k odkrveniu, čo bohužial neurobili a odumreli mu nervy od kolena dole. Takto mi to popísal doktor Dívald (verím, že ho všetci poznáte). Takže kvôli tomu úrazu je v tej istej skupine ako Metelka, no jeho výkony sa vyrovnajú najlepším slovenským zdravým cyklistom. Je to proste makáč.
https://www.mtbiker.sk/clanky/739/merida-zelena-stopa-2005.html
Aktualne na Okolo Britanie tiez riadny pruser.
https://sport.sme.sk/c/20643635/cyklista-preletel-cez-zadne-sklo-auta-okolo-britanie.html?ref=njct
Tak veru, veľmi výnimočný človek. Posledné dva roky som s nim chodieval ako doprovod na ironmany a veľa ma naučil. Toľkým ľuďom pomohol, zachránil im život. Rozprával mi aj to, ako chcel vystúpiť v televézii (joj, markíza, stv) a povedať pravdu o farmaceutickom priemysle ako si z ľudí robí závislých na liekoch pričom na každú chorobu je liek v prírode, ale ani jedna televízia mu nedovolila vysúpiť a opýtali sa ho, či chce prísť o život. Taktiež ďalšia dôležitá vec, ktorú dodržiava je to, že na raňajky zje 5 vajec na mäkko, samozrejme domácich, pretože vajce je jediný produkt na svete, ktorý obsahuje všetkých 8 potrebných aminokyselín, ktoré si telo nevie vyrobiť samo, ale v jednom vajci je ich málo, preto treba jesť veľa vajec a absolútne sa nebáť o žiaden zlý cholesterol, čo je čistý blud. Veď čo jedli naši predkovia? Vajcia, syry, tvaroh, slaninu....