Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
hupiky ee, tam to je poorane, uz mam v hlave inu trasu a nedela by mohla byt fajn. ak bude cez tyzden aspon 8-10 stupnov, tak by mohol zliezt sneh z vv
prave idem omrknut jak to vyzera so snehom na zelenej na vv, vecer bude info
Inak co by ste povedali na trasu jahodna >vv >janosikova basta>kysak? to by bola pekna odplata
nestihol som to , dostal som defekt cize som to akurat poobzeral od odbocky na zelenu kde je dost blata , chcel som sa dostat aspon na hreben ci sa este drzi sneh ale uz sa stmievalo
jfab okruznu tour po auto bazaroch si dnes absolvoval?
By si neveril: 38 km len po autobazaroch. Jasne, ze na biku. Ved auto este nemam. A tak skoro asi ani nebude. Same velkoobjemove benzinaky, ziadny pre mna. Zohnat kombi do 1.4 nie je sranda. Dokonca v jednom bazare mi povedali, ze som velmi atypicky zakaznik. Ja viem, ale co uz?
Kaslime na to, podme bikovat.
na VV z presovskej strany je asi najjednoduchsi pristup Velkym ruzinkom...je to vicemene strkova cesta, takze blato by tam nemuselo byt a aj sklon nieje nijako drasticky, da sa to v pohode vyslapat na biku...smerom hore je to urcite lepsia volba, ako po cervenej cez Janosikovu bastu...no a dole to je jasne
By si neveril: 38 km len po autobazaroch. Jasne, ze na biku. Ved auto este nemam. A tak skoro asi ani nebude. Same velkoobjemove benzinaky, ziadny pre mna. Zohnat kombi do 1.4 nie je sranda. Dokonca v jednom bazare mi povedali, ze som velmi atypicky zakaznik. Ja viem, ale co uz?
na Salamander nam spadol strom musime ho ist odstranit asi bude treba pilku dnes ho presiel Dancul a ja po asfalte. Teraz som dopozeral pocasie na vikend na vychode hlasia dazd miestami snezenie
Je to ten strom co sme sa snazili vykyvat v nedelu? Inak my sme dnes boli na kvasnej, len taka rychlovka o 15:30...vyborne bolo, uz ani take blato nieje..
Je to ten strom co sme sa snazili vykyvat v nedelu? Inak my sme dnes boli na kvasnej, len taka rychlovka o 15:30...vyborne bolo, uz ani take blato nieje..
Na trati su dva stromy prvy je na začiatku a druhy asi v strede,bude treba zorganizovať menšiu brigadu.Inač celá trať je v podode.
Na trati su dva stromy prvy je na začiatku a druhy asi v strede,bude treba zorganizovať menšiu brigadu.Inač celá trať je v podode.
Mate niekto malu pilku co by sa zmestila do ruksaku? Treba to odstranit kym je to cerstve:> Mozno sa budu dat spustit dole do rokliny...uz sme tak nejeden odtial odstanili..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no konecne:)
od rana tu cakam na tvoju pochvalu
prave idem omrknut jak to vyzera so snehom na zelenej na vv, vecer bude info
Inak co by ste povedali na trasu jahodna >vv >janosikova basta>kysak? to by bola pekna odplata
v kazdom pripade zjazdik z vv do Kysaku je vzdy fajny
kysak je dobry napad, ako sa tam chces dostat? myslim hore, nie do kysaku:)
na VV z presovskej strany je asi najjednoduchsi pristup Velkym ruzinkom...je to vicemene strkova cesta, takze blato by tam nemuselo byt a aj sklon nieje nijako drasticky, da sa to v pohode vyslapat na biku...smerom hore je to urcite lepsia volba, ako po cervenej cez Janosikovu bastu...no a dole to je jasne
zdar tuto stranku si pozeral?
docela slusne ceny.
http://www.autobazar.eu/sk/results.php?page=2
Sakra Dijck, ty vies teda provokovat
cize treba zorganizovat brigádu pod krycím názvom pilka - termin vikend
Mate niekto malu pilku co by sa zmestila do ruksaku? Treba to odstranit kym je to cerstve:> Mozno sa budu dat spustit dole do rokliny...uz sme tak nejeden odtial odstanili..