Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
Weldtite Rapid Ceramic Shield sada, keramická ochrana, 250 ml
23,99 €
MOC 24,99 €
-15% Weldtite Bike Cleaner čistič + rozprašovač, 1 l, limetka
10,99 €
-15%
MOC 13,19 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
-5% Muc-Off X3 sada náhradných dielov pre X-3 Dirty Chain Machine
9,49 €
-5%
MOC 9,99 €
Mám na ňom už sezónu odkrútenú a ťažko sa hľadá niečo, čo by sa tej sade dalo vytknúť. Žeby cena? To už ja na individuálnom úsudku. Veľké klady sú perfektná presnosť radenia, tuhosť a celkovo odolnosť jednotlivých dielov.
U XX1 je príjemná aj nízka hmotnosť.
Aktuálne som skompletizoval sadu Eagle GX (foto 2), ktorú použijem na sekundárny bike. Som zvedavý na nový X-SYNC 2 Oval. Vyzerá to good!
Kto ešte váha nad Eaglom, smelo do toho.
inak len tak pre zaujimavost, skus ci tvoj salter nema vakel v capoch.. moj gx ma vakel, xx1 nema.
Okrem toho kopec dalsich veci na jesen, objednal som na Mtbikeri pondelok rano, a aj napriek tomu, ze pri mnohych veciach stalo "do 4 dni", tak uz to mam dnes na obed.
skúšal som aba čo mám doma,sú pevné ako skala,uvidím ke´d nahodím na rám-potom napíšem
výdrže sa nebojím,mal som debatu z pár bikermy,čo ho intenzívne jazdia,tá sada má nečakane dobrú výdrž,podstatne viac ako Sram 1 x 11 , je ale pravda,že jazdili tie vyššie rady-XX1 a X01 , uvidíme ako na tom bude táto "ludová" verzia GX , zasa tá cena je fajn,za 400 Eur je komplet sada-kazeta,prehadzovač,radenie,reťaz a kluky,ktoré aj dobre vyzerajú-ja mám na pláne točiť 3 reťaze,budem ich meniť po cca 1000 km,takže dúfam že spolu to tých 6000 km dá
GX vakle dokonca je to aj pocut. ale asi je to jedno. radi to perfektne.
Moja XT ma 10000km takze mas co robit
A tiez na tom pristane orol.
Tak rychlo? Super, som zvedavy na fesaka
Zodral som za tie roky len 2 kazety a ešte nikdy nie najmenšie pastorky a nikdy mi nepreskakovala reťaz. Ale pri 1x niečo a 10z to môže byť iné...