Ito: paradoxne s TA som nemal jediný problém, bola to asi jediná vec, čo fungovala... teda vravím o nastavení zdvihu. Inak nefungovalo MICRO a durhý raz už ani MICRO ani odskok
Mozno problem bol so starsou patronou TA, a tieto Micro odskoky aj novsie. Uz si presne nepamatam, ale na strankach tftuned to maju tusim stale. Aj vysvetlenie, ze ich trapi, ked opravene veci im dojdu rychlo spat
A aj vies, co sa pokazilo ? Mam jednu taku patronu, zatial som ale na nej najazdil malo , zda sa, ze zatial funguje.
Neviem, druhý raz som si nechal vrátiť peniaze, som kvôli tomu nemal nič z tejto sezóny. A teraz skladám nový bike, tak ten starý už neriešim a predávam ho.
Vazne sa ten link da prehliadnut? V dvojriadkovom texte s medzerou medzi riadkami? Naschval som to dal aj sem, ak by si to niekto nevsimol v bezdusovej teme. Tak este raz.
Ja som tu pasku vzal z prace lebo nemala pouzitie. Raz ked mi dosla origo bezdusova paska tak mi napadlo pouzit tuto - bola iba o malo sirsia ako rafik tak som skusil a co? Uz som ju pouzil 2x a drzi rovnako dobre ako predtym "origo" NoTubes a pod. =]
Su inak aj nejake dalsie .. popisy tuna https://www.tesa.com/industry/tesa-4289.html
Velkoobchodna cena co pozeram v USA, je za 55m rolku 3.97$ .. cize tak nejako asi 0.80e (aj sa danou,clom a DPH) za cca 9.1m kotuc, ktory sa predava v shopoch , cize len asi 12-15x predrazene oproti realnej vyrobnej cene a krasne ilustruje stav bajkoveho trhu (10x ak zaratam priamy predaj s nejakou marzou) .. sai to dam do temy "su bajky predrazene"
lto tak ale chapes - inzinieri sa extremne natrapili s NoTubes a pod. paskami - x hodin v labaku, pokus omyl-ov atd. to vsetko zdovodnuje cenu. urcite by Ti vysvetlili, ze ich paska je uplne ina a omnoho lepsia. bla bla bla
(btw. nase svetlomety do aut co vyrabame idu napr. do automobilky za 30 EUR, v servise ich kupis ako nahradny diel za +/- 600 EUR. isto bude kratsi zoznam toho co nema nezmyselne vyhonenu cenu ako toho co stoji ako tak adekvatne. zial)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Viac info tu: https://www.mtbiker.sk/forum/post1294992.html#p1294992
A aj vies, co sa pokazilo ? Mam jednu taku patronu, zatial som ale na nej najazdil malo , zda sa, ze zatial funguje.
Cena je zaujímavá
Niekto to tu raz tuším písal, že pre NoTubes to vyrába práve Tesa
Takže tak. Sám by som Tesu použil lebo tej mám doma plný šuflík, ale úzkej. Tak som musel kupovať Notubes.
Viac info tu: https://www.mtbiker.sk/forum/post1294992.html#p1294992
Dik z tip, keby niekto objednával z TN kraja pridám sa
len taka otazka - kolko rokov je ta paska pouzitelna?
Ale treba povedat, ze ta Tesa paska je dobra aj ako nahrada klasickych rafikovych vloziek do dusovych kolies. Neposuva sa, nekrci sa pri ventile...
Velkoobchodna cena co pozeram v USA, je za 55m rolku 3.97$ .. cize tak nejako asi 0.80e (aj sa danou,clom a DPH) za cca 9.1m kotuc, ktory sa predava v shopoch , cize len asi 12-15x predrazene oproti realnej vyrobnej cene a krasne ilustruje stav bajkoveho trhu
(btw. nase svetlomety do aut co vyrabame idu napr. do automobilky za 30 EUR, v servise ich kupis ako nahradny diel za +/- 600 EUR. isto bude kratsi zoznam toho co nema nezmyselne vyhonenu cenu ako toho co stoji ako tak adekvatne. zial)