Kategórie
Bike-techNie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
Výpredaj -40% Superior XC889 29 dámsky bicykel, gloss white metallic/copper
719 €
-40%
MOC 1 199 €
Výpredaj savings GT Avalanche 27.5 microSHIFT bicykel, sport blue
579 €
savings
MOC 929 €
Výpredaj -21% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, zelená/strieborná/čierna
599 €
-21%
MOC 839 €
Výpredaj -6% GHOST KATO Essential 29 bicykel, light grey/black matt
589 €
-6%
MOC 779 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
Akcia -18% Rock Machine Thunder 29 VB detský bicykel, gloss metallic khaki/pearl black
559 €
-18%
MOC 839 €
Výpredaj -26% R2 WOLF ATC03A návleky na nohy, čierna/strieborná
17,09 €
-26%
MOC 26,99 €
Všetkým sa v mene KE.CY chcem ešte raz poďakovať za trpezlivosť s obmedzeniami ktoré pretek a značenie spôsobili...
ak by sa tomu chcel niekto slusne a seriozne venovat, nech sa nam ozve, kazda pomoc dobra!
Mas samozrejme pravdu, prirodu si treba vazit a zver v nej chranit, to nikto nevyvracia a myslim, ze sa tu kazdy normalny bajker a turista o to snazi. Ale nikto tu nespominal organizovanie hromadnych nocnych vyjazdov po kosickych trailoch s horiacimi faklami a vyskajucou mladezou. Trosku si odbocil od povodnej otazky, ktora bola, ci je CTZ Jahodna - Bankov sucastou polovneho reviru alebo ci je v jeho blizkosti. A ci pocas loveckej sezony plati zakaz vstupu do lesa po zotmeni. Kazdemu sa predsa moze stat, ze sa opozdi na vyjazde, ci uz kvoli tech. problemom alebo jednemu pivku navyse...A o nejakom dramatickom plaseni zvery pocas vecerneho alebo nocneho navratu domov po CTZ myslim nemoze byt rec. Pravidelne sa mi stava, ze musim spomalit alebo az zastavit za turistami, ktori ma nepocuju prichadzat od chrbta a poziadat ich, aby mi dovolili prejst. Takze tolko hluku az nenarobim. A to v noci nejazdim ani tak rychlo ako cez den. Takze tak. Len tam smerovali moje otazky.
Dalsou vecou je ze polovnik ak striela si musi byt isty na co striela. Zaroven ak sa pohybuje v noci v lese je podla zakona povinny si svietit. Teda ak ty na bicykli svietis, tak podla zakona ta musi polovnik prinajhorsom povazovat aspon za kolegu a v danom smere nestrielat.
Ale ak na polovnika natrafis, tak aj tak vacsinou bude mat reci ako koza bobkov a zalezi len od konkretnej osoby a jej charakteru ako velmi bude nasr....deny a ako bude reagovat. Stretol som aj takych, ktori pokecali a vobec im nevadilo, ze pripadne dnes nic neulovia. Ale boli aj taki, co sa celi triasli od zlosti uz len pri pomysleni na to ze sa im dnes nepodari nic strelit. A vobec ich nezaujimalo ze sa pohybujem v lese ktoreho spoluvlastnikom je moj otec a jeho polovnicke zdruzenie ma dany polovny revir iba v prenajme. Musel som mu to vysvetlit a potom vychladol.
Pozeral som na stranke mestskych lesov, ci najdem info o polovnych reviroch na uzemi ML KE, nasiel som dva: ČRMEL a ZÁLOM. Poľovný revír ČRMEĽ o výmere 4.178 ha sa nachádza v srnčej chovateľskej oblasti (S XI – Prešovská) s optimom výskytu uvedenej zveri sprevádzanej výskytom zveri jelenej a diviačej. Poľovný revír ZÁLOM o výmere 3.618 ha sa nachádza v jelenej chovateľskej oblasti(J XVI - Smolník) s optimom výskytu uvedenej zveri sprevádzanej výskytom zveri diviačej, srnčej, ale taktiež aj dravej zveri (vlk, rys, medveď) v areáli ich prirodzeného výskytu.
Oblasti Horny Bankov, Alpinka, Cermelske udolie, Stara Bankovska cesta a Jahodna (a ine) su tam vedene ako lesopark mesta Košice.
Naposledy som bol minulú sobotu tiež bolo otvorené
Magnezitárska 60-ka len bez gulášu na bankove
Edit: Aj tak toho roku za veľa nestál.
Škoda som po nočnej inak by som šiel:)
Treba zobrat zemiaky a zasadit, ked nam uz natahali riadky
Naposledy som bol minulú sobotu tiež bolo otvorené
Tusim v pondelky byva Lajoska zatvorena. Hoci ked maju nahlasenych ludi na ubytko tak su tam.