Lokalizácia
Formulár sa odosiela
roman01: To ločkanie je úplne prirodzené a je to vlastnosť (nie chyba) pedálov. V nejakej inej téme sa už preberalo to, že je u tých pedálov určitá vôla do strany, ktorej účelom je zvyšovanie životnosti kolien :)
S nastavovaním vypínacej sily to nemá nič spoločné.
Zobraziť komentár 24.08.2006 - 14:40:33
00
to trpnutie chodidiel ci prstov je sposobene asi tym, ze na vrchnej casti chodidla, na narte vedu tepny a cievky k prstom chodidiel, cize, ked si tie tretry prilis silno utiahneme, nedostatocne sa prekrvuje a okyslicuje chodidlo a prsty a mi to vnimame ako trpnutie :wink:
Zobraziť komentár 24.08.2006 - 15:22:00
00
dufam,ze nepracujes v skalickej nemocnici. :roll:
Zobraziť komentár 24.08.2006 - 15:27:17
00
dufam,ze nepracujes v skalickej nemocnici. :roll:

hehe, nie nie, sice v minulosti som taky nabeh mal, ale nestalo sa tak:-))
len ma zaujima fyziologia a biologia cloveka, a tak troska rozmyslam nad pocitmi pri roznych cinnostiach atd.....
asi som uz neni cisty :shock:
Zobraziť komentár 24.08.2006 - 15:48:56
00
To je normalne aj ja ked som vykonostne sportoval tiez som sa zaujimal o telo ako pracuje ako funguje ta ktora strava.bez toho to nejde.
S tou skalickou to bolo len kvoli tomu,ze ludia sa tam boja ist si dat aj lieky predpisat.Ale to je uz mimo.
inak dobre skalicke tak to je medecina. :lol:
Zobraziť komentár 24.08.2006 - 15:53:16
00
triki: no podla mna to neni zasa taka hroza s tou nemocnicou, povedal by som, ze je to skor len o konkretnych lekaroch, nejake tie informacie odtial mam od doveryhodnych osob:-)

jo a skalicke cervene v kombinacii napr. s pravym skalickym trdelnikom, to je jedna basen :D a ked k tomu pridas este domacu slivovicku, zabavy je az az 8)
Zobraziť komentár 24.08.2006 - 16:11:36
00
slivovicka je najlepsi liek na horne a dolne dychacie cesty.ja mam doma myjavsku.urcite by som tam neposlal priatelku rodit.
Zobraziť komentár 24.08.2006 - 16:16:22
00
no rodit teda urcite nie....svagrina tam robila a..........
ale to nebudem rozpytvavat....proste vdaka niekomu to dopadlo skoro velmi zle... :x
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 08:51:39
00
Myslim, ze trpnutie je dane prisposobenim ("sadnutim") vlozky tretry tvaru chodidla (= optimalne rozlozenie tlaku) a makkostou podrazky. Z vlastnej skusenosti mozem povedat, ze mi trpli nohy v Adidas El Moro, ktore sa stahovali len snurkami. Ciastocne pomohlo vlozenie tenkych selfmade vloziek z cuprextitu 0.5mm, ktore lepsie rozlozili tlak. Na druhej strane mi netrpli v Sidi Eagle, kde bola racna + velcro. A znova trpli v Nike Alpin II, kde je karbonova podrazka (= tuha) a 3x velcro stahovanie. Cize silou zatiahnutia to nie je. V Nike som vymenil povodne vlozky (inak na pohlad pomerne slusne) za anatomicke Shock Doctor Ultra Low Profile II a ajhla, nohy prestali trpnut :lol: :!: Odporucam vsetkym s podobnymi problemami. Skusal som nasucho obut aj BodyGeometry tretry od spesla, ale ako-taky dobry pocit som mal len u vyssieho z 2 skusanych modelov - prakticku skusenost vsak nemam.
Zobraziť komentár 28.08.2006 - 22:02:23
00
mne ked som si kupoval tretry tak v obchode predavac povedal ze v predu na nohe nesmiem palcom citiť koniec tretry ,že by mi potom trpli nohy a zda sa že mal pravdu lebo som ešte nezažil spominané trpnutie nôh. Inak v tretre mam vpredu asi pol centaku volneho miesta ale pritom sedia ako uliate.
Zobraziť komentár 31.08.2006 - 09:18:02
00
Nohy Vam trpnu preto , lebo netahate, len tlacite.

Nacvaknite si len jednu nohu a slapte mierny kopec.
Nohy striedajte. Tak sa naucite tahat.
Tlakom a tahom prekrvujete chodidlo lepsie ako pri chodzi.

Je to stara diskusia, ale mozno to niekomu pomoze. :D
Zobraziť komentár 29.02.2008 - 08:55:56
00
to je inak velka pravda co napisal rado, vela ludi poznam, co len tlacia dole a tuho tuho tuho do pedalov, tot zakladna chyba, a preto vela ludi sa nevie ani /hovorim/ bicyklovat poriadne. a to moze mat tiez isty vplyv aj na to trpnutie :) ale veru aj ja som niekedy pocitoval, ale vyriesilo sa to zapinanim :)
Zobraziť komentár 01.03.2008 - 15:10:04
00
Na to je dobry trenazer,aby si sa naucil jadit do kruhu.Lahky prevod a tocit. 8)
Zobraziť komentár 01.03.2008 - 15:27:47
00
A ešte lepšie sú na to valce 8)
Zobraziť komentár 01.03.2008 - 18:28:40
00
lenze na valcoch musis udrziavat rovnovahu.Je to omnoho nestabilnesie ako ked ides klasicky na ceste.Poznam ludi co skoncili v sekretári.
Zobraziť komentár 01.03.2008 - 18:30:56
00
keyboard_arrow_up