Kategórie
Bike-techOblečenie vhodné na bicykel # oblečenie # eshop # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # cena/kvalita # nákup
-19% Devold Lauparen Merino 190 dámske tričko, beetroot/woods/ink
64,99 €
-19%
MOC 93,99 €
Výpredaj -33% Viking Lana Pro dámsky set, claret/light pink
od 64,99 €
-33%
MOC 108 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, aqua lagoon/dark aqua lagoon
83,99 €
-18%
MOC 129 €
-18% Bergans of Norway Allround Merino Baselayer dámsky set, čierna
83,99 €
-18%
MOC 129 €
Millet Kamet 2 GTX?
Hľadám Hardshell GTX bundu (hlavne na zimnú turistiku, lezenie, do zálohy. Dúfam, že nevadí malý offtopic). Na bike ju neplánujem používať.
Teda hlavne som medzi outdoor značkami hľadal niečo čo má zúžený strih na moju postavu 185/75. A našiel som len túto millet, čítal som v recenzii, že je ozaj iba pre chudých ľudí. L by mi malo sadnúť. A potom ešte Mammut nejakú Eiger Extreme top verziu za cca 600€
Dík.
ja keď valím ani nie naplno, tak aj superroubaix za bežných tesne subnulárnych podmienok je príliš
čo sa týka tej softshellky Urban tak ona na bežnom svetle síce vyzerá, akoby nemala reflexné prvky, ale keď sa na to zasvieti reflektorom, tak sa ukáže, že to nie je tak celkom pravda a v Endure jaxik vedia, čo a pre koho robia (to "svetlosivé" svieti, a celkom dosť):
K tým hardshel bundám, ak by som mal dať ešte nejaké mne sympatické značky, niečo z vlastnej skúsenosti, niečo čo mali známi, alebo proste len čo sa mi páči, tak napr. Salewa, Mountain Hardwear, Arcteryx aj keď to je dosť drahá značka a kedysi sa mi dosť páčil aj Tilak, no teraz už dizajnom sú na tom podľa mňa horšie ako kedysi, no vec vkusu samozrejme
Pozeral som aj túto Zajo, a to je skrátka moc široké
Hľadal som Mammut, Milliet, Montura, La Sportiva, Salewa, Ortovox, Sir Joseph, Zajo, Direct Alpine, Arcteryx, Salomon a skončil som asi len pri tom modeli od Milletu, krorý som písal.
http://www.pinguincz.cz/cs/
http://www.tilak.cz/
http://www.warmpeace.cz/
Millet Kamet 2 GTX?
Hľadám Hardshell GTX bundu (hlavne na zimnú turistiku, lezenie, do zálohy. Dúfam, že nevadí malý offtopic). Na bike ju neplánujem používať.
Mam podobnu kupovanu teraz v januari. Vyska + vaha podobne ako ty. Je to fakt na uzsie postavy. Vecer pozriem velkost, mari sa mi ze mam dokonca M.
marp: díky.
Millet Kamet 2 GTX?
Teda hlavne som medzi outdoor značkami hľadal niečo čo má zúžený strih na moju postavu 185/75. A našiel som len túto millet, čítal som v recenzii, že je ozaj iba pre chudých ľudí. L by mi malo sadnúť. A potom ešte Mammut nejakú Eiger Extreme top verziu za cca 600€
Dík.
zbehni do Parndorfu, je tam North Face, Mammut, Salomon, Arcteryx, a ceny o 30-50% nizsie ako v normalnych obchodoch...
Millet Kamet 2 GTX?
Dík.
Mam tu Millet Kamet 2 GTX uz vyse 2 roky. Mam teraz 184cm/78kg. Na moju postavu je Lko akurat - vleze ti pod to aj lejaka fliska, pripadne nieco teplejsie.
Nemozem na nu krive slovo povedat, nikdy ma neskalamala
Samozrejme, viem ako chodím naobliekaný v zime. Mám Mammut GTX bundu ešte asi niekedy z roku 2000, a to je veľmi nevhodný strih pre mňa, kríže holé, na bruchu zbytočne široké.
Minulú zimu som absolvoval pár túr, kde bolo -20°C a fajnový vietor na hrebeni, takže tam takúto bundu ocením
Stačila aj Mammuta, ale hľadám niečo komfortnejšie (pre mňa).
crymo99: Super, aspoň toto som potreboval počuť, aby som vedel či ju ísť skúšať. Ďakujem ti, pozriem sa po nej.