Prosim ta Misko urob mi laskavost a chod do NY jazdit v premavke. Nejdes? Precooo?
Este niekto? Nechce sa mi spat, napiste este niekto nieco proti mne, idealne niekto kto ma este nevidel, nepozna ma, nevidel ma jazdit ale presne vie co dokazem a co nie
no ked si tak spocitam tie reakcie tak jednoznacne prevazuje nazor co ma scarinko. Ked som bol este mlady a blby tak som tiez take videa povazoval za super cool, chlapika za namakaneho co ma skills a podobne nezmysly.
S tym ponorom by si mal pravdu,ale iba vtedy,ak by som nan vyskladal team prave z ludi s kurzom medzi ranajkami a druhym pivom,tvrdiac,ze je to cool a trocha dobrodruzstva nezaskodi.To ze mam bez nehody odpotapanych cca 9000 hodin vobec neznamena,ze hocikoho z bufetu vezmem len tak na vylet do 100metrov,ci do jaskyne alebo vraku.
Teraz ale porovnavas neporovnatelne,lebo zly plan,nehoda,ci nepredvida(tel)ne okolnosti ohrozuju zdravie ci zivot priameho ucastnika ponoru (ucastnici DOBROVOLNE akceptuju riziko},a isto nie zivoty ludi nachadzajucich sa na prilahlej plazi ci na vyletnej jachte kdesi nablizku.
Pre mna paradne pozeranie a vyzva bol New World Disorder od prveho dielu,co som si trufal,to som skusil aj zajazdit a naucit sa.Obcas naplast,inokedy rentgen,ale boli to MOJE lakte,rebra a ine.
Vynechal som pokusy o Bobby Root-ov manual v 100km/h za premavky lebo: 1.neviem az tak dobre manual, 2.nemam na to gule, 3.keby 1 a 2 neplatilo,stale by som mohol zabit aj niekoho ineho okrem seba.
Ten chlapik ktory to tu tak rozprudil jazdi sice paradne,ale aj tak ako kkt,lebo do svojej exhibicie zatahuje vsetkych naokolo bez ich suhlasu.On ma natrenovane,oni nie.
Ziaden hejt,ale realisticky pohlad na technicky skvelu jazdu bez ohladov na mozne nasledky.
Nazor by som zmenil, ak by vysvitlo, ze dorucoval napr.tlacitko ktorym sa zapina celosvetovy mier
Asi je iné to vidieť v nejakom filme kde sú všetci vodiči komparz alebo kaskadéri, ako naživo kde sú len dvaja šoféri a zvyšok sú prípadní účastníci nehody.
verim ze ano a verim ze o free-diveroch*** si myslis, ze su tu ukazkove pripady pota*****
-- edit
*** klikol som si na tvoj profil az potom ako som napisal tento post, zjavne ma viedla vyssia moc tymto nechcem hejtovat teba ani tvoj konicek, prave naopak. Je to pre mna priklad toho, ako niekto dokaze uzasnu vec a nepotrebuje k tomu kopec materialu. Zrucny jazdec na fixe dokaze zabrzdit zhruba rovnako ako iny ucastnik premavky.
verim ze ano a verim ze o free-diveroch*** si myslis, ze su tu ukazkove pripady pota*****
-- edit
*** klikol som si na tvoj profil az potom ako som napisal tento post, zjavne ma viedla vyssia moc tymto nechcem hejtovat teba ani tvoj konicek, prave naopak. Je to pre mna priklad toho, ako niekto dokaze uzasnu vec a nepotrebuje k tomu kopec materialu. Zrucny jazdec na fixe dokaze zabrzdit zhruba rovnako ako iny ucastnik premavky.
Ako freediver cim ohrozujem ostatnych nezucastnenych na mojom hobby? Mne nejde o tom hejtovat niekoho hobby, ale o to ze nieje cool ohrozovat inych kvoli mojmu hobby pripadne honeniu si vlastneho ega.
A si to inak sam zhrnul v tejto vete - "Zrucny jazdec na fixe dokaze zabrzdit zhruba rovnako ako iny ucastnik premavky." Konkretne slovami zrucny a zhruba A aj ked moze byt niekto zrucny ako chce, kazdy ma obcas zly den. Ten chalan z UK co ide do basy za to ze zabil na fixke babku by ti urcite o tom porozpraval. Niekde na fore tu bol link na to.
neviete niekto poradit kde zohnat takyto nastroj? https://youtu.be/NhsxGXnfDYA?t=129
pouzil som klasicku ciapocku z autoventilu ale ta tam presne nepasuje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Este niekto? Nechce sa mi spat, napiste este niekto nieco proti mne, idealne niekto kto ma este nevidel, nepozna ma, nevidel ma jazdit ale presne vie co dokazem a co nie
Teraz ale porovnavas neporovnatelne,lebo zly plan,nehoda,ci nepredvida(tel)ne okolnosti ohrozuju zdravie ci zivot priameho ucastnika ponoru (ucastnici DOBROVOLNE akceptuju riziko},a isto nie zivoty ludi nachadzajucich sa na prilahlej plazi ci na vyletnej jachte kdesi nablizku.
Pre mna paradne pozeranie a vyzva bol New World Disorder od prveho dielu,co som si trufal,to som skusil aj zajazdit a naucit sa.Obcas naplast,inokedy rentgen,ale boli to MOJE lakte,rebra a ine.
Vynechal som pokusy o Bobby Root-ov manual v 100km/h za premavky lebo: 1.neviem az tak dobre manual, 2.nemam na to gule, 3.keby 1 a 2 neplatilo,stale by som mohol zabit aj niekoho ineho okrem seba.
Ten chlapik ktory to tu tak rozprudil jazdi sice paradne,ale aj tak ako kkt,lebo do svojej exhibicie zatahuje vsetkych naokolo bez ich suhlasu.On ma natrenovane,oni nie.
Ziaden hejt,ale realisticky pohlad na technicky skvelu jazdu bez ohladov na mozne nasledky.
Nazor by som zmenil, ak by vysvitlo, ze dorucoval napr.tlacitko ktorym sa zapina celosvetovy mier
ti maju tiez super skill
Na tomto fore je vela "cyklokotov", ale ten chalan na fixke k nim nepatri.
To co predvadzal v premavke bolo bezocive a chore no mal to v rukach
-- edit
*** klikol som si na tvoj profil az potom ako som napisal tento post, zjavne ma viedla vyssia moc
-- edit
*** klikol som si na tvoj profil az potom ako som napisal tento post, zjavne ma viedla vyssia moc
Ako freediver cim ohrozujem ostatnych nezucastnenych na mojom hobby? Mne nejde o tom hejtovat niekoho hobby, ale o to ze nieje cool ohrozovat inych kvoli mojmu hobby pripadne honeniu si vlastneho ega.
A si to inak sam zhrnul v tejto vete - "Zrucny jazdec na fixe dokaze zabrzdit zhruba rovnako ako iny ucastnik premavky." Konkretne slovami zrucny a zhruba
https://youtu.be/NhsxGXnfDYA?t=129
pouzil som klasicku ciapocku z autoventilu ale ta tam presne nepasuje
Ja mam toto - http://www.esloger.sk/kluc-na-ventilky-parktool
https://www.banggood.com/4-Way-Car-Truck-Tire-Screwdriver-Valve-Stem-Core-Remover-p-918598.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN
obrovska hymna pobavila