alebo tie metrové paisre s ktorými som to potom zhadzoval, keď sa mi to podarilo odlepiť od pätky inak v motorizme sa bežne používa vazelína, keď sa nasadzuje... ale na biku by asi hrozilo, že sa bude plášť šmýkať po ráfku pri zábere..
Mne uz dlhsie daco puka v zadnom kolese. Zvuk presne taky isty ako keby som mal pripinacku zapichnutu v plasti. Ale bol aj plast meneny a stale to iste. Tiez sa obavam, ze moze byt rafik puknuty pozdlzne.
Mne to robilo podobný zvuk dlhšiu dobu, a nakoniec som zistil, samozreme že úplne náhodne, že mám zlomený špic
Iron.hide mám ten istý problém na mojich crostrailov. Tiež keď som teraz menil X Kinga a Miniona DHF za Ardenty šli veľmi ťažko ale bolo to v rukách. Mne sa to podarilo. Ja by som povedal že ťa drážka na disku je trochu menšia od ostatných. Ako píšem daj si bezduše. Keď sa ti to stane niekde hlboko v lese tak to nevyzuješ.
mohol si skusit naliat liter joes super sealant do tej duse..... mozno by to zalepil ..... mne cez leto pustala Michelina na Sharane a bolo to tesne pred jednou super akciou kde nebol spekulovat tak som tam supol 2 dcl mlieka a ...... dodnes drzi ... ale cez vikend uz dam zimne
keď som dostal kliniec do predného kolesa na traktore, tak som zistil, že sa nezmestí ani do kombíka a do pneuservisu to nedostanem, tak som sa s tým trápil doma skús niečo podobné v malom
A nedalo sa to opravit knotom? Bolo treba vyzuvat?
Skôr ten púder. Mazať nie aby ti nestrihol ventil ako tu písali chalani. Ale pri tej drážke no neviem. Za pokus to stojí. Len budeme asi dlho čakať či to pomohlo lebo ty tie defekty dostavaš malo
to nie je bezduša, ani neviem žeby sa to pri takýchto strojoch používalo, minimálne takých 30r. na nových je to asi už iné.. to sú potom tie videá čo zapaľujú nejakú horľavinu v ráfku, aby naskočili pätky.
Nepoteší, ani som si to doteraz nevšimol, je to presne na mieste, kde to z časti prekrýva mostík vidlice a presne v mieste sagu. Asi po poslednom jesennom blate len pár metrov za mestom. Myslel som si, že to bude v pohode, ale bolo tam také hnusné blato, že sa mi narvalo všade a povedal som si, že mimo cestu pôjdem až keď všetko zamrzne...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne to robilo podobný zvuk dlhšiu dobu, a nakoniec som zistil, samozreme že úplne náhodne, že mám zlomený špic
prave preto to musim predtym niecim namazat... alebo vlastne ten puder je super napad, diky
to nie je bezduša, ani neviem žeby sa to pri takýchto strojoch používalo, minimálne takých 30r. na nových je to asi už iné.. to sú potom tie videá čo zapaľujú nejakú horľavinu v ráfku, aby naskočili pätky.
ta dusa teraz stoji od 20-30€ a plaste ani nehovorim. Svokor rozpravali