Kategórie
Bike-tech
Výpredaj -18% fizik VENTO STABILITA CARBON tretry, strieborná/čierna
295 €
-18%
MOC 399 €
-18% fizik TRANSIRO HYDRA AEROWEAVE CARBON tretry, white/silver
od 238 €
-18%
MOC 306 €
Akcia -16% ALÉ KLIMATIK vodoodolné návleky na tretry, čierna
od 40,99 €
-16%
MOC 51,99 €
-10% Castelli Intenso Unlimited návleky na tretry, svetlá čierna
od 63,99 €
-10%
MOC 79,99 €
savings Endura Freezing Point II návleky na tretry, čierna
od 48,99 €
savings
MOC 76,99 €
Výpredaj -27% GOREWEAR C5 WS Thermo Overshoes návleky na tretry neon žlté/čierne
45,99 €
-27%
MOC 69,99 €
-30% Specialized Deflect Pro návleky na tretry, čierna/antracitová
34,99 €
-30%
MOC 49,99 €
https://www.mtbiker.sk/shop/tretry-a-obuv/prislusenstvo/shimano-hroty-na-tretry-shxc90-70-61-51-shm162.html
Schwalbe náradie na hroty pre zimné plášte + 50 hrotov
15,19 €
MOC 17,89 €Poradíte nejaké zimné cestné obutie čo vydrží nejaký ten mrazík? Cena tak do 150 zhruba...nenašiel som okrem Gaerne nič čo by ma nejak zaujalo. Nosím letné Shimano veľ. 48 s rezervou.
Diki za tipy
Ako pre Teba...http://www.wiggle.co.uk/sidi-diablo-gore-tex-winter-mtb-boots-3/ cislo 48 za 126,03 eur. Cisla sa nemusis bat, ja som kupoval letne a bral som ako bezecke, cize s rezervou. No ale ci vydrzia nejaky ten mrazik, to neviem. Skus si najst recenziu:-)
BTW k tým zimným Sidi Diablo, 2 chyby: šmykľavá podrážka a pod nulou je v nich kosa.
Ups! Sorry.
Inak tiež mám v merku Northwave, s mojimi plutvami si nenavyberám. Aké máte s nimi skúsenosti? Teraz myslím hlavne veľkosti, je pravda že treba brať svoju normálnu veľkosť aj u zimných tretier? Sú ozaj ,,veľké a široké´´ ako sa píše? Budem musieť asi objednať cez net bohužiaľ...
Normálnu veľkosť mám 47-47,5, letné tretry mi sedia Shimano RC7 48 presne.
Inak tiež mám v merku Northwave, s mojimi plutvami si nenavyberám. Aké máte s nimi skúsenosti? Teraz myslím hlavne veľkosti, je pravda že treba brať svoju normálnu veľkosť aj u zimných tretier? Sú ozaj ,,veľké a široké´´ ako sa píše? Budem musieť asi objednať cez net bohužiaľ...
Normálnu veľkosť mám 47-47,5, letné tretry mi sedia Shimano RC7 48 presne.
Mám NW Celsius Arctic 2 Goretex a maximálna spokojnosť. Cestná verzia je myslím s označením Fahrenheit.
Aký máš presne mondopoint chodidla? Najlepšie bude, keď si zmeráš presne chodidlo. Na rovnej ploche pätu k stene, na konci palca si urob čiaru, na podlahe presne zmeráš.Tie polčísla u zimných tretier sú podľa mňa zbytočnosť. Ja mám topánky väčšinou 42, niektoré 43, resp. polčíslo. Môj mondopoint je 27,5 (42,5), ale zobral som 43 a v pohode. Mne pri NW vyhovuje práve to, že sú celkovo širšie - mám od nich aj letné tretry a super, lebo viaceré mi síce na dĺžku boli dobré, ale tlačili ma no bokoch, napr. Mavic Fury.
AlePeter cena je super, v pohode priplatím, len u týchto je teplotný tabuľkový rozsah len do -3, na rozdiel od napr. Extreme Winter GTX R (-25)
U NW tabuľky značia 31,4cm ako 48, takže risknem asi túto veľkosť nech tam narvem aj dvojo ponožiek.
Pre tú srandu som zmeral aj vložku tých Gaerne a tá má pri veľ. 48 len 30,5cm.
stalky000 ono s tým vnímaním teploty to bude dosť individuálne, jazdil som aj pri -10 v letných tretrách s hrubšími ponožkami a návlekmi
su to turisticke tretry určene aj na chodenie takže tuhá určite nebude.. skor pohodlná..
ani zakladne sidy niesu nejak tuhe.... tuhe su až rady s karbon podrážkou-