Upss .ale nic to nemeni na tom ze intense je skaredi . Som kukol fotku na rychlo sa to podobalo na scott a zaregistroval som ze je to 4 cap . Tak som urobil rychli zaver ze je to scott zo zlym nadpisom na fotke 😂
Pisal tam, ze to vydrzalo bikepark .. tych 90g za oskrabanie ramu ma ale dostalo .. byval som umierneny gramar, ale toto je moc aj na mna
Ale co sa tyka Furious Freda, to tiez pise, ze na tom normalne az tak nejazdi, aspon som pochopil, ale na druhej strane, aky je rozdiel medzi FF na HTcku a gravel bajkom s ich semislickami ? Furious Fred je inak celkom dobry plast, skor som mal problem, ze som casto prerazal behun. Dokonca casom na ceste so sotolinou. A rychlo sa zjazdil.
Tak bajky stavané čisto na hmotnosť, len na ukázanie že sa to dá, reálne by na tom jazdil asi málokto (odhliadnúc od extrémnej ceny) možno tak nejaká žena do 50 kg
Keby ste si prečítali na WW (weightweenies) jeho postup stavby oboch bajkov čo má (Scale aj Spart) tak na konci vlákna by ste našli 3 verzie bajkov s 3 hmotnosťami podľa obutých plášťov. Ten týpek na tom aj celkom slušne preteká a jazdí celkom slušne aj náročnejší terén.
Kristina: hej videl som. Článok sa mi páčil, prelúskal som ho celý, zaujímavé čítanie a fotky.
Bike sa mi ale nepáčil v takom osadení, nemôžem mať poznámku?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
si sa trochu sekol
????
https://www.pinkbike.com/news/building-the-worlds-lightest-29ers.html
Ale co sa tyka Furious Freda, to tiez pise, ze na tom normalne az tak nejazdi, aspon som pochopil, ale na druhej strane, aky je rozdiel medzi FF na HTcku a gravel bajkom s ich semislickami ? Furious Fred je inak celkom dobry plast, skor som mal problem, ze som casto prerazal behun. Dokonca casom na ceste so sotolinou. A rychlo sa zjazdil.
Tiez som kupoval bez laku a vaha nasobok
A tie kotúče musia famózne brzdiť
A čo tak tie kotúče + obuté tie Furious Fredy
Bike sa mi ale nepáčil v takom osadení, nemôžem mať poznámku?