Mozno tomu nebudete verit, ale mame tu jedneho pana, ktory ma vsetky ruske vody, ake boli vyrobene cca od 90 rokov a dali sa kupit doma vystavene. Zriadil si na to v dome specialnu izbu. Zbiera ich mozno uz dobrych 25-30 rokov a pohlad je to uchvatny... BTW Rusi piju vodku z mrazaku a pohariky tiez z mrazaku . Ona sa potom leje ako olej (pa rússki máslo) a je kur....y dobráá. A videl som vela vodiek vytahnutych z mrazaku , ale ziadna nebola zamrznuta. Ale v rusku je taky bordel,ze akonahle vypustia nejaku novu ediciu, hned sa objavia aj falzifikaty a nikdy nevies , co kupis... A nasu slivovicu volaju "samogon" - nevzdelanci
Chlapi neviete prosím vás , prečo mi po vytvorení videá zo Stravy Relive nepridelilo fotky ? Stalo sa to prvý krát ... môže to byť preto , že som fotil počas výjazdu na jeden mobil ale stravu som vytvoril aj video z druhého a fotky so len skopíroval ?
Ramon1, prvé, čo ma napadá, či majú fotky geotag. Ja tvorím videá v relive appke, tam mi ukáže iba fotky, ktoré môžem do videa vložiť a zatiaľ to fachčí.
Ako tu nedavno AdMich odporucil Pervomaysk muzeum raketovej zakladne tak som si to zo zvedavosti trochu presiel na nete a vyzera to uzasne. Toto video mi prislo informacne zaujimave tak ak by niekoho tiez zaujimalo:
Ramon1, prvé, čo ma napadá, či majú fotky geotag. Ja tvorím videá v relive appke, tam mi ukáže iba fotky, ktoré môžem do videa vložiť a zatiaľ to fachčí.
Hmm to nemusi byt. Ja fotim na mobil bez geotagovania a trasa je zaznamenana na Garmine a Relive priradi fotky tam, kde boli odfotene... Asi to podla normalnych hodin dava.
Skor moze byt, ze bol Relive vytvoreny skor ako boli nahrate fotky.
Sesulak, to som nevedel. Ak dobre čítam FAQ"s na relive, ak nepoužívaš appku, fotky by mali byť na strave uploadnuté do polhodiny od skončenia aktivity a mali by mať geotag. Tak stade mám ten geotag omylom zafixovaný. Ak používaš relive appku, tak asi nemusí byť. Dakedy vyskúšam.. Najprv sa k nejakej aktivite musím dokopať, haha
Schvalne som skontroloval fotky a nemam geotagy a fotky su tam, kde boli odfotene. Tiez mi to vrta v hlave, ze ako to vie kde. Ani mobil s Garminom nemavam sparovany. Bude v tom urcite cas dna. Inak nie je mozne, aby to vedelo presnu polohu.
Jedna vec ma zaujíma, tvoríš video s fotkami bez geotagu cez appku, alebo manuálne uploaduješ na stravu? Ináč mne sa zdá že som vytvoril video cez appku aj po tom 30 minútovom deadline, čo vyšie v screenshote spomínajú..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tu to rozoberaju:
http://forums.roadbikereview.com/wheels-tires/what-c-cc-rim-size-68356.html
https://bicycles.stackexchange.com/questions/16190/what-does-the-c-in-bicycle-tire-size-mean
Hmm to nemusi byt. Ja fotim na mobil bez geotagovania a trasa je zaznamenana na Garmine a Relive priradi fotky tam, kde boli odfotene... Asi to podla normalnych hodin dava.
Skor moze byt, ze bol Relive vytvoreny skor ako boli nahrate fotky.
Jo, ja len tolko ze som uz nemal doma chleba a ked som si toto uvedomil tak som ihned este pred vyjazdom utekal do obchodu
Prebytočné peniaze môžeš posielať mne. Množstvo zatiaľ nie je nijak obmedzené.