Chcem sa opytat na vas nazor na tuto vidlu rocnik 05. Mam ponuku na jazdenu a chcem vediet ci radsej kupit tohtorocny model, alebo kupit od kamosa tu jazdenu. Su dake velke rozdiely medzi 05 a 06 modelom?
jazdena stara juddy a sidka.. obe su makke, kotuce ich rozbiju a Vcka roztahuju... od rs by som bral duka alebo rebu ale 20k+ do vidly neplanujem...
no tak to hovoris o najnizsej vidle a o vidle pre chrtov takze by som nerobil take rychle súdy
hmm no mojko mam 75kg... a ked stlacis Vcko a vydla sa ti roztahuje tak to neni o vahe... a okrem juddy a sidky bola na xc len duke.. a ta bola ok.. psylo ani boxeru som tam dat nemohol..
teraz by som od RS bral asi rebu.. ale ta je +20k
:twisted: nejako vela nas uvazuje nad novou vidlou
tiez uvazujem nad tou marzockou ale neviem ci staru comp za 7k alebo novu compku za 10k pripadne ETU za 13k..
je nejaky zasadny rozdiel medzi comp 04, 05, 06 okrem poctu ocelovych casti? (inak ked som mal v ruke 06 a 05 tusim tak 06 sa mi zdala tahsia )
kto ma skusenosti s tymito vidlami? aky maju realny vyuzitelny zdvih 85 a 105? aky je vyskovy rozdiel vidly na bajku medzi 85 a 105? (aby som nebol vysoko..)
mam asi 75kg takze
85 by malo byt tak akurat, ale ked das 105 nevystreli ta na mars.
Myslim ze ten black je plne porovnatelny ak nie lepsi ako mx comp, kludne do nej chod. Mas tam lockout z riaditok, 80-120mm zdvihu, je lahsia. A je to pruzina;)
no urcite zoberem radsej Black ako Bombera ale este som nasiel jednu zaujimavu vidlu a preto sa rozhodujem este medzi BLack a touto rock shox http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobek=2412&soucastka=13&vyrobce=6
ale tam je ten problem ze by to uz bol velmi velky zdvih na moj ram(Merida Kalahari 580 04 rocnik, 20"),i ked by sa dal nastavit na nizsi.No kazdopadne este to ma cas tak cca tri tyzdne a az potom objednavam.
Btw:Najrpv som zacal Bomberov a nakoniec som skoncil pri Rock shox!!
aj skareba sa roztahuje.. marzocchi som este neskusal.. poviem ti tak za 2 tyzdne , ale este som nepocul staznost ze by boli makke... praveze ak sa spomina tuha vydla tak je to v jednej vete so slovom marzocchi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no tak to hovoris o najnizsej vidle a o vidle pre chrtov
no tak to hovoris o najnizsej vidle a o vidle pre chrtov
hmm no mojko mam 75kg... a ked stlacis Vcko a vydla sa ti roztahuje tak to neni o vahe... a okrem juddy a sidky bola na xc len duke.. a ta bola ok.. psylo ani boxeru som tam dat nemohol..
teraz by som od RS bral asi rebu.. ale ta je +20k
tiez uvazujem nad tou marzockou ale neviem ci staru comp za 7k alebo novu compku za 10k pripadne ETU za 13k..
je nejaky zasadny rozdiel medzi comp 04, 05, 06 okrem poctu ocelovych casti? (inak ked som mal v ruke 06 a 05 tusim tak 06 sa mi zdala tahsia
kto ma skusenosti s tymito vidlami? aky maju realny vyuzitelny zdvih 85 a 105? aky je vyskovy rozdiel vidly na bajku medzi 85 a 105? (aby som nebol vysoko..)
mam asi 75kg takze
85 by malo byt tak akurat, ale ked das 105 nevystreli ta na mars.
no urcite zoberem radsej Black ako Bombera ale este som nasiel jednu zaujimavu vidlu a preto sa rozhodujem este medzi BLack a touto rock shox
http://www.koloshop.cz/index.php?vyrobek=2412&soucastka=13&vyrobce=6
ale tam je ten problem ze by to uz bol velmi velky zdvih na moj ram(Merida Kalahari 580 04 rocnik, 20"),i ked by sa dal nastavit na nizsi.No kazdopadne este to ma cas tak cca tri tyzdne a az potom objednavam.
Btw:Najrpv som zacal Bomberov a nakoniec som skoncil pri Rock shox!!
Na tvojom mieste by som siel do tej ETY.
A skareba si jazdil? A mz comp od marzocchi? .... nemozes podla low end vidiel hodnotit celu ponuku znacky. Spamataj sa.