Mam vidlicu Marzocchi Dirt Jumper 3 , a neviem ako demontovat tuto vcast co je na obrazku . Odsroboval som tie 4 skrutky ale vobec som nemohol nohy vidlice vytiahnut z hlavneho ulozenia.
Vie niekto ako nato? za odpovede dakujem.
musis brat do uvahy aj to ze ty mas v oboch nohach piestnice bud od patrony olejovej alebo od pruziny neviem presne v ktorej nohe je co ale o to nejde proste to ta nepusti ak by si to chcel dat dole jedine povolit sroby na spodnych nohach dole vyliat olej a vytiahnut vnutorne nohy zo spodnych a potom by ti to mohlo pustit
len naco to chces a rozhodne to nerob doma ak s tym nemas skusenosti ako vidim tak nie
inak pre presnost vyrazov vola sa to korunka
no, keďže nemám veľké skúsenosti s odpruženými vidlami (mal som len tri typy - tri značky - RST, Suntour a FOX) tak neviem, neviem... ale na tých mojich bola korunka nalisovaná a od výrobcu bolo "zakázané" rozoberať túto časť ale bo ju akokoľvek upravovať.
Nespomínaš, či si demontoval aj ostatok vidly smerom dole. Ked to budeš mať demontované, treba vyrobiť niečo podobné ako bič na výmenu kazety, len s tým rozdielom, že miesto reťaze bude použitý pás kože.
V podstate je to obdoba prípravku na výmenu olejových filtrov v motore. Tým by to malo ísť vymontovať za pomoci točenia a ťahania.
Len ťahom to na 90% nepôjde.
Pravdepodobne je noha poškodená a potrebuje ju vymeniť. Dávno pradávno som mal podobné riešenie a to ked sa kuslo no ámen.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
len naco to chces a rozhodne to nerob doma ak s tym nemas skusenosti ako vidim tak nie
inak pre presnost vyrazov vola sa to korunka
kasli radsej na to
(načo by som to aj robil)
V podstate je to obdoba prípravku na výmenu olejových filtrov v motore. Tým by to malo ísť vymontovať za pomoci točenia a ťahania.
Len ťahom to na 90% nepôjde.
Pravdepodobne je noha poškodená a potrebuje ju vymeniť. Dávno pradávno som mal podobné riešenie a to ked sa kuslo no ámen.
Treba.
Lol keď už spam tak poriadny