Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Muc-Off Matt Finish Detailer čistiaci/ochranný prostriedok, rozprašovač, 250 ml
10,35 €
-6%
MOC 12,29 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
-17% Weldtite Silicone Protect & Polish Spray mazací, leštiaci a voskovací silikónový olej, 500 ml
9,99 €
-17%
MOC 12,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
-5% Muc-Off Premium Bike Shoe Care Kit súprava na čistenie obuvi
37,99 €
-5%
MOC 39,99 €
-20% Endura Apparel Re-Proofer impregnačný sprej na oblečenie 275ml
10,39 €
-20%
MOC 14,79 €
savings Muc-Off X3 Dirty Chain Machine set na čistenie reťaze, práčka s náplňou, 75 ml
28,99 €
savings
MOC 44,99 €
daju sa tie 170mm Reverby zohnat za velmi fajn ceny, ale na to ze je to uz neviem kola iteracia Rerevbu, je to dost biedne...sluzit to sluzi (aj ked bolo vela reklamacii) ale spicka teleskopiek je uz davno niekde uplne inde..
Ano. Mal som 3 RS Reverby 2x vedenie zvonku a 1x vnutri. 1x som odlomil to vedenie zvonka, oprava stala 45 E. No nechcel by som riesit poruchu hydraulickeho ovladania vedeneho vnutrom ramu. Teraz mam KindSock mechanicke ovladanie vnutrom. Hydraulicke ovladanie sa mi zda uplne odveci. Najlepsie bude asi mechanicke ovladanie vedene vonkajskom.
No a travel 170 mm, to je uz iny level, neviem ci to uz nie je velka paka, cize velke mechanicke namahanie, asi to vela ludi este nejazdi
Dolezite je poriadne merat, ci sa zmesti do ramu. Hlavne s vnutornym vedenim, Zial maloktori vyrobcovia udavaju vysku zamku alebo spodnej casti, kde sa uchytava lanko. Udavana celkova dlzka, je casto len dlzka oboch trubiek bez zamku a spodnej casti.
Co sa tyka zdvihu, tak povodne som nechcel 160, tiez sa mi to zdalo vela, no 125 som zase nechcel, aj ked so 100 som bol cekom spokojny. No teraz si to neviem vynachvalit a menej by som nechcel.
To je fajna cena. Ja kupujem tieto no name:
http://www.bombicky.sk/bombicky?product_id=100
Funguju bezproblemov.
http://www.wiggle.com/7-idp-m4-helmet/?sku=564228
Na štíte je taká plôška, ak ti to pomôže, jej rozmer je cca: š - 13-22mm, v - 25mm. Štít sa dá "polohovať", ale predpokladám, že ak naň nacapíš kameru aj tak bude len v spodnej pozícii, lebo to postupne klesne. Spodná pozícia je v podstate ale bežná, ako mávaš keď je štít na pevno.