Takže krátke zhodnotenie tejto
http://www.wiggle.co.uk/dhb-blok-windproof-softshell-dazzle/ bundy po pár jazdach, a porovnanie so Sportful fiandre light wind jersey. Dnes bolo aj slnečno, fúkal ľahký juhozápadný vietor, teplota okolo 8-9 stupňov. Oblečené som mal tenké dlhorukávové termo. Do tohto počasia je vhodnejšia sportfulka, predsa len má vpredu len membránu, dhb má flís, v ktorom sa predsa len tá vlhkosť drží dlhšie. Hlavne v rukávoch, kde však má sportful membránu len vpredu, kdežto dhb má celomembránu. Ale cítiť to nebolo, zistené po dojazde. Prejdené 54km, dosť intenzívne tempo priemerka 29,5. Iná situácia bola v sobotu, keď bol 1 stupeň, zamračené, vietor severovýchod. V tomto počasí som predtým v sportfulke postupom času trochu cítil chlad. Základná vrstva hrubšie termo. V dhb príjemne, chlad cítiť nebolo, vetranie perfektné. Prejdené 50km, stredná intenzita, priemerka 27,2. Celkovo môžem zhodnotiť, že dhb je, nielen za tie peniaze, veľmi dobrá
bunda ideálna do teplôt pod 5 stupňov. Čo sa týka vetruodolnosti v ničom nezaostáva za sportful s membránou gore windstoper. Strih má sportful priliehavejší, ale je to v podstate
dres a dhb je bunda. Možno by mi stačila aj veľkosť L. Aké sú jej hraničné teploty pod 0 zatiaľ posúdiť neviem, lebo je teplo

, tak ale v sportful som jazil -8 s dvoma vrstvami, tu si myslím by stačila jedna.

dhb za použité materiály a kvalitu prevedenia.