To by som sa snad aj pridal ak vydrzi fotakovy chip radioaktivitu
to sa neboj, v Pripjati priemere tak 2 uSv/h, teda aby si dostal takú priemernú slovenskú celoročnú dávku, musel by si tam stráviť asi 1000 h, čiže tak 6 týždňov, čiže je tam o jeden dekadický rád vyšší background ako v BA, čítaj: prd makový
aj keby tam bolo 1000x viac tak to elektroniku vo foťáku nebude ani v najmenšom zaujímať ("odfotiť" napr. RTG žiarenie je vcelku tricky - "naše" CCDčka v RTG kamerách fungujú tiež v optickej oblasti, takže aby sme niečo videli, používame scintilátory)
Jezus a ***** It seems like Vlado Lisý. Tiež kamoš. Inak taký "genetický expert", on aký šport skúšal, pri takom sa dolámal, čo zahŕňalo lezenie, paragliding, bike, ... whatever. A vždy bola asi najväčšia chyba v tom, že najprv niečo urobil, až potom myslel.
Vlado Lisý-ja som ho poznal len z videnia,ešte pred pár mesiacmi bol hore na biku,Vlado Ceniga napísal,že ho zabila "svinská rakovina" idem teraz smer Včelín,bude tam spomienkové posedenie
ako je to zo sedlami fizik,pri jednotlivých stupňoch´´ výbavy´´ ? Bude antares či aliante v nejakom význame pohodlnejšie,keď si priplatím za vyššiu radu,oproti klasike s mangánovými lyžinami,alebo je to vyslovene o váhe?
Sedla su tema sama o sebe dost individualna. Co jednemu pasuje, druhemu vobec nemusi. Da sa povedat, ze neexistuje na to ziadny nejaky vzorec, ktore ti bude pasovat. Ano vsetci udavaju sirku, avsak to je iba jedna z velicin. Avsak ovela dolezitejsi je tvar aky sedlo ma. Uzil som si s nimi dost. Musel som vymenit 5 sediel, pokial som nasiel to spravne. Kazde som testoval aspon dva tyzdne a dost hodin. Skusal som aj 100gramove spickove karbonove sedlo od selle italia ale aj ine znacky v roznych cenovych relaciach. Je to vzdy len o tvare a nie materiali. Tazko zistit dopredu, ci ti bude sedlo pasovat...
odteraz kazdy den zmaze jeden, az kym ho Jezus nepredbehne
--
jezusovi chyba uz len 5, takze teraz to bude zakopova takticka vojna o tom, kto bude pisat menej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a potom
Spomen certa.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10215147629394627&set=gm.1649594445086581&type=3&theater
to sa neboj, v Pripjati priemere tak 2 uSv/h, teda aby si dostal takú priemernú slovenskú celoročnú dávku, musel by si tam stráviť asi 1000 h, čiže tak 6 týždňov, čiže je tam o jeden dekadický rád vyšší background ako v BA, čítaj: prd makový
aj keby tam bolo 1000x viac tak to elektroniku vo foťáku nebude ani v najmenšom zaujímať ("odfotiť" napr. RTG žiarenie je vcelku tricky - "naše" CCDčka v RTG kamerách fungujú tiež v optickej oblasti, takže aby sme niečo videli, používame scintilátory)
Sedla su tema sama o sebe dost individualna. Co jednemu pasuje, druhemu vobec nemusi. Da sa povedat, ze neexistuje na to ziadny nejaky vzorec, ktore ti bude pasovat. Ano vsetci udavaju sirku, avsak to je iba jedna z velicin. Avsak ovela dolezitejsi je tvar aky sedlo ma. Uzil som si s nimi dost. Musel som vymenit 5 sediel, pokial som nasiel to spravne. Kazde som testoval aspon dva tyzdne a dost hodin. Skusal som aj 100gramove spickove karbonove sedlo od selle italia ale aj ine znacky v roznych cenovych relaciach. Je to vzdy len o tvare a nie materiali. Tazko zistit dopredu, ci ti bude sedlo pasovat...
--
jezusovi chyba uz len 5, takze teraz to bude zakopova takticka vojna o tom, kto bude pisat menej
Dobre oslavte, koko*i.