čiastočne súhlasím, že také tie echt nočáky rušia zver, ale aj zver sa rokmi asimilovala, mne srny okolo baráku žijú ako doma, neboja sa ani keď na ne zapískam alebo tlesknem, len dvihne hlavu a má v p.. zas úplne nadšenie z nich nemám, lebo to je ako koza, žere len najväčšie *****, tuje, čučoriedky, kere a pod. svine tie sú zatiaľ furt nočné tvory, ešte som ich nevidel takto okolo domu cez deň, ich prítomnosť je ale evidentná, lebo z noci do rána mám zorané lúky
Dnes nam zakaznicka doniesla bajk ze ho chce kupit ale ze najskor by ho rada nechala skontrolovat...cely bol zababrany tak som ho vzal umyt a viete ako to chodi....
Ani netrebalo zvysovst tlak a rukou som to otvaral a zatvaral
Aha, neuvedomil som si ze sa to stalo v meste. Moj nazor ale je, ze zver je pocas dna viac obmedzovana ludmi a stiahnutá hlbsie do lesa, tak nech aspon v noci ma trocha kludu. Kdesi som cital ze kvoli ludskej aktivite je zver aktivnejsia prave v noci ked nie je tolko stresovana a moze hladat potravu aj tam kde sa pocas dna nedostane. Ale tak nikomu nezakazujem jazdit v noci, to je len moj nazor.
Zverina o ktorej sa tu rozprávame je buď nočná (aktívna v noci) alebo tzv. krepuskulárna (aktívna za súmraku). Čiže mali by sme sa spýtať zveriny čo ju viac vyrušuje, či to že prefrčí okolo nočný jazdec keď sa kŕmia alebo to keď ich denný jazdec vyplaší na ich ležovisku keď spia/oddy*****
To by bola dobrá kúpa , fakt neviem, či o tom ten čo to predáva nevie, alebo to chce predať za každú cenu a je mu to jedno čo predáva, no prídem mi to tak, že sa len toho chce zbaviť a je mu to jedno, lebo toto sa asi ani nedá nevšimnúť, iba ak ho nikdy neumýval
to som ešte nespomenul že síce vzduchová RS vidla ale s doškriabanými vnútornými nohami.... lanko prešmyku ako vidíte na fotke je viac hrdza ako lanko...
najhodnotnejší komponent na bajku bol asi len XT prehadzovač...
ináč je to GT avalanche a mal to nejaký 16 ročný chalan... asi sprasil pár dopadov
btw. ja som si to ani nevšimol pokým som nedal dole zadné koleso... to to celé držalo pokope... ale po vybratí kolesa zostala tá trana zadnej stavby odstávať tak kukám, ojój toto už doslúžilo
A co s tym dalej? Tetuske si usetril peniaze a zdravie, vratila ho majitelovi? A podakovala Ti za "zachranu"?
samozrejme pár eur mi dala za obhliadku
110mat110 sám som bol zaskočený, toto je prvý krát v živote čo k nám zákazník doniesol bajk ešte PRED kúpou... bežne sa skôr stretávame s vetami tipu: "toto som kúpil, a prosím viete to spojazdniť?" :/
vidno že ludia postupne začínajú uvažovať a prestávajú byť naivný, a to je len dobre
Aj predávajúci bol seriózny nakoľko pred samotným predajom poskytol bajk na odskúšanie a prehliadku. Podľa mňa o tej praskline ani nevedel inač by tak pravdepodobne neučinil.
paradoxne na Reverb ta objímka nieje moc vhodná, lebo keď vytiahneš nasilu a zaistíš, zavzdušní sa a treba potom servisovať aj črevá. lepšie je mať max. dĺžku a v prípade poruchy len vytiahnuť z rámu. (horšie je, ak ovládanie prdne vo vysunutej polohe..)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ani netrebalo zvysovst tlak a rukou som to otvaral a zatvaral
Zverina o ktorej sa tu rozprávame je buď nočná (aktívna v noci) alebo tzv. krepuskulárna (aktívna za súmraku). Čiže mali by sme sa spýtať zveriny čo ju viac vyrušuje, či to že prefrčí okolo nočný jazdec keď sa kŕmia alebo to keď ich denný jazdec vyplaší na ich ležovisku keď spia/oddy*****
to som ešte nespomenul že síce vzduchová RS vidla ale s doškriabanými vnútornými nohami.... lanko prešmyku ako vidíte na fotke je viac hrdza ako lanko...
najhodnotnejší komponent na bajku bol asi len XT prehadzovač...
ináč je to GT avalanche a mal to nejaký 16 ročný chalan... asi sprasil pár dopadov
btw. ja som si to ani nevšimol pokým som nedal dole zadné koleso... to to celé držalo pokope... ale po vybratí kolesa zostala tá trana zadnej stavby odstávať tak kukám, ojój toto už doslúžilo
samozrejme pár eur mi dala za obhliadku
110mat110 sám som bol zaskočený, toto je prvý krát v živote čo k nám zákazník doniesol bajk ešte PRED kúpou... bežne sa skôr stretávame s vetami tipu: "toto som kúpil, a prosím viete to spojazdniť?" :/
vidno že ludia postupne začínajú uvažovať a prestávajú byť naivný, a to je len dobre
RockShox Reverb Enduro Height Collar objímka
20,99 €
MOC 25,99 €