Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-6% Weldtite Bike Cleaner Reload čistič, koncentrát, 30 ml
4,39 €
-6%
MOC 4,99 €
-10% Finish Line Bike Wash čistiaci prostriedok, 1 l, rozprašovač
12,59 €
-10%
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Disc Brake Cleaner čistič bŕzd, sprej, 400 ml
10,49 €
savings
MOC 17,99 €
-18% Weldtite Dirtwash spray čistič brzdových kotúčov, 250 ml
7,39 €
-18%
MOC 9,29 €
Weldtite Thunder Foam Chain penový odmasťovač pohonu, 500 ml
12,29 €
MOC 13,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
ja som si kupil naramok na stare garmin 910xt a nosil som tak garmin 500 pri behu, turistike a podobne, teraz uz mam gamrin 520 na bike a na behanie, plavanie, turistiku 935
akurat to niekto ja predava na bazari https://www.mtbiker.sk/bazar/prislusenstvo-pulzmetre-a-computery/317928/garmin-forerunner-910xt-sada-na-bicykel-beh.html
v podstate na tom čo postoval siso33, akurát ten môj remienok je z G310
pasuje to asi len na boost - Designed to work speciically with Fox® 34 & 36 Boost forks, the Trail Fender features a 2-bolt direct mount
edit:
https://www.sportokay.com/sk_de/syncros-trail-fender-spritzschutz.html
v recenziách píšu, že aj na non boost by to malo pasovať...
Inak, myslím že aj snímač sa zíde. Najmä ked chce niekto sledovat a vyhodnocovať celodennú aktivitu. Niekedy aj vrátane spánku. Ide len o orientačné, ale aj tak celkom presné údaje, ktoré dokážu priniesť relevantné údaje tomu, čo vie na čo ich použiť
Inak, myslím že aj snímač sa zíde. Najmä ked chce niekto sledovat a vyhodnocovať celodennú aktivitu. Niekedy aj vrátane spánku. Ide len o orientačné, ale aj tak celkom presné údaje, ktoré dokážu priniesť relevantné údaje tomu, čo vie na čo ich použiť
Presne takto to ja pouzivam. Pocas zavodov, treningov... hrudny pas. A pocas dennej aktivity a niekedy spanku ten snimac. Je zaujimave potom sledovat vyhodnotenie a vypocty co ponuka garmin connect 😁
Inak slovenske zastupenie FOXu ([email protected]) ma problem odpisat aj na e-mail, ak by ste to niekto v buducnosti skusali.
Inak slovenske zastupenie FOXu ([email protected]) ma problem odpisat aj na e-mail, ak by ste to niekto v buducnosti skusali.
Raver Toto sú tie veci profesionálov.
Nemam skusenost s [email protected], ale ked som 4.1.2018 pisal na [email protected], tak do 2 hodin odpisali.
Mam doma 3 rozne pre tlmice ctd ked som ich dal do bazaruo za 10e nikto sa neozval.. ale ci pasuju aj na novsie tlmice ale neviem