Kategórie
Bike-techmate niekto skusenosti s vysokosvietiacimi LED pre pouzitie na bajk? som niekde cital cital ze taka 3W svieti kvalitne, tak som ju kupil, vysolil za to "tazke" prachy ale nic to nesvieti ... asi som spravil chybu ze som si nevsimol a kupil som s rozptylom 110 stupnov, asi som mal kupit s mensim uhlom (10 stupnov) ...
Da sa to teraz dako upravit optickou sosoukou, alebo dacim, alebo si ju rovno mozem dat niekde ako kontrolku ... dost drahu ...
Vdaka
posledný komentár: 29. 2. 2016 o 7:16
-5% Knog Blinder E-bike predné svetlo na elektrobicykel, 1300 lm
89,99 €
-5%
MOC 94,99 €
Výpredaj -5% Knog PWR CHARGER RIDER predné svetlo + powerbanka
54,99 €
-5%
MOC 66,63 €
Lezyne CLASSIC DRIVE XL 700+ nabijateľné predné svetlo, 700 lm
51,99 €
MOC 69,99 €
Akcia -10% Ledlenser MH5 nabíjateľná čelovka, 400 lm, čierna/sivá
53,99 €
-10%
MOC 64,99 €
-13% Black Diamond Distance 1500 nabíjateľná čelovka, 1 500 lm, octane
159,99 €
-13%
MOC 199 €
Akcia -10% Ledlenser HF8R Core nabíjateľná čelovka, 1600 lm, čierna
107 €
-10%
MOC 131 €
Akcia -9% Ledlenser MH7 nabíjateľná čelovka, 600 lm, čierna/sivá
69,99 €
-9%
MOC 85,99 €
-25% ACID Outdoor LED Light HPA predné svetlo/svetlo na prilbu, 1300 lm
135 €
-25%
MOC 179,95 €
ja uvažujem nad takouto: za cenu 37,-Sk
Nebezpečne vysokosvietivá biela LED so svietivosťou 50000mCd/30mA, priemer púzdra 5mm, transparentné zafarbenie púzdra. Uhol 10°.POZOR NESVIETIŤ DO OČÍ!!! MOŽNOSŤ POŠKODENIA ZRAKU!!!
na stránke: www.stavebnice.sk
predpokladám že tvoja má svietivosť 20000mCd
ja uvažujem nad takouto: za cenu 37,-Sk
Nebezpečne vysokosvietivá biela LED so svietivosťou 50000mCd/30mA, priemer púzdra 5mm, transparentné zafarbenie púzdra. Uhol 10°.POZOR NESVIETIŤ DO OČÍ!!! MOŽNOSŤ POŠKODENIA ZRAKU!!!
na stránke: www.stavebnice.sk
predpokladám že tvoja má svietivosť 20000mCd
co sa tyka tej 30 mA diody mam obavy ze to bude obstojne svietit ... ma uhol sice 10 stupnov, ale vykon vychadza na 0.135W pri 4.5V co je podla mna dost malo.
ja som to kupoval na stranke www.gme.sk, a tu je link na tie diody http://www.gme.sk/index.php?lk=&sk=&action=katalog&subkat=6069196&subsubkat=6069204#KATALOGE
ja som kupoval tie LUXEON konkretne cislo 511-495 .... tu nekupuj
inak som pozeral ceny co ma na stranke vyrobca a tie su omnoho nizsie, takze je to este aj celkom predrazene
a musim povedat ze to svieti paradne. Je tam jedna 1w vysokosvietiva dioda. s tym svetlom mozem v pohode jazdit v noci po lese. Moj nazor je ten ze ked na tu diodu nedadas daku poriadnu optiku tak ti to asi velmi nebude svietit
ale to uz by som chcel asi vela,ze?
homemade 4ever
homemade 4ever
wsak ale je to lacne !docasne! riesenie
Ale neviem co chces vecer o deviatej robit v lese!!!Vsak si naplanujem trasu tak aby som o takom case stiskal svoju milu a nie sa vyhybal v lese zabludenym stromom, ale ako zabava to moze byt dobre...Vies co, nafilmuj to a spristupni to na webe, mozno to bude zaujimave!
P.S:Ale nejake svetlo treba mat
Priloz foto detailu. Pokial nemas riesenie chranene copyrightom.
A predávajú sa šošovky ktoré z 110° spravia 10°. To nie je problém.
Má niekto na biku takú LEDku? Zíde sa každá info
Diky.
a potreboval by som vediet ci to je vhodna na to, a kolko ich treba vlastne, ja si to predstavujem na 3...ale este neviem aky akumulator...takze kto vie poradtte dakujem
A predávajú sa šošovky ktoré z 110° spravia 10°. To nie je problém.
Má niekto na biku takú LEDku? Zíde sa každá info
Diky.
preboha len nie luxeon ... ved to je par rokov zastarala ledka ... daj si hladat po nete CREE Q5 ... su toho plne fora ... postavit paradne svetlo sa da za par korun ...
len to neporovnavaj s bezne dostupnymi led v obchodoch, tie co predavaju ako hotove svetla vobec nic nesvietia ... musis objednavat zo zahranicia ...
PCHE