Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
hej to som uz tiez zazil...pri odpocivadle medzi PO a KE - po odpocivadlo uplne sucho, dobra viditelnost, za nim husty dazd, viditelnost velmi velmi zla
To som zazil tiez (a to asi kazdy) .. prvykrat asi niekde kus pred Svitom na dialnici v piatok vecer, v sobotu rano startoval Horal Krejzi .. a bol to cisty Krejzi. Ale to uz je len spomienka ...
trochu si uz na raz pocasia zvykam (co ine mi zostava, ak nechcem presedlat na spinner )
od 21.7 (vtedy som po pade znova sadol na bike) moknem takmer kazdy den, nezmokol som akurat v pondelok, ked som siel do prace na aute a to mi vypovedalo sluzbu..., takze si to uzivam na biku a moknem rano, moknem poobede a este som nezmokol vcera, akymsi zazrakom neprsalo, a dnes ako pozeram z okna idem zmoknut zas
esteze mem dostatok oblecenia a tretier, lebo mi to v tomto pocasi nestiha schnut
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hej to som uz tiez zazil...pri odpocivadle medzi PO a KE - po odpocivadlo uplne sucho, dobra viditelnost, za nim husty dazd, viditelnost velmi velmi zla
niekto pocuval fun radio rano
dnes rano tam tento vtip pouzili, predpokladam, ze sa odtial rozsiril
kazdopadne sa ospravedlnujem, ak je to pre teba urazka
Dnes mam tiez filmovy den. O chvilu zacinam.
od 21.7 (vtedy som po pade znova sadol na bike) moknem takmer kazdy den, nezmokol som akurat v pondelok, ked som siel do prace na aute a to mi vypovedalo sluzbu..., takze si to uzivam na biku a moknem rano, moknem poobede
esteze mem dostatok oblecenia a tretier, lebo mi to v tomto pocasi nestiha schnut
Ja si musím ísť najprv nakúpiť.
Presne tak, nebudem moknúť celé leto a ešte aj jeseň. Treba si filmík zapnúť, zapáliť jointa
teraz ráno?