Fefe je moja snubenica a okrem toho ze nema vodicak a bola to prva motorova vec po kosacke ktoru soferovala tak je aj celkovo opatrna a jazdila tak ako sa jej pacilo
Dnes je to 12 rokov od mojho zaregistrovania sa na vynovenom fore MTBiker, takze mam dnes 12. forumoviny. Dlho som zvadzal tvrdy boj s lto o dosiahnutie mety 20 000 prispevkov a tak dnes, s vypätim poslednych sil, sa mi ho konecne podarilo porazit.
Dnes je to 12 rokov od mojho zaregistrovania sa na vynovenom fore MTBiker, takze mam dnes 12. forumoviny. Dlho som zvadzal tvrdy boj s lto o dosiahnutie mety 20 000 prispevkov a tak dnes, s vypätim poslednych sil, sa mi ho konecne podarilo porazit.
Mne pride na tom najzaujimavejsie, ze tuto udalost das na znamost v teme ktoru si najprv zrusil a druhykrat nechybalo vela... ale ako sa hovori, zivot si vzdy najde cestu
Rano v krcme sa zeny bavia o politike. Baby u lekara riesia soferovanie a vyber auta, no a holicky sa radia aku kupit dlazbu. Kua, ale to kde sa daju kupit rovne noznicky na nechty som sa zase nikde nedozvedel
Prosim Vas neboli ste niekto posledne dni v Zakopanom alebo okoli? aka je tam snehova situcia? Zaujima ma ten snehovy labyrint ci to uz nie je za tych posdlednych par dni roztopene a oplati sa tam ist buduci tyzden pozriet, alebo kde sa da take nieco pozriet? Dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dobré časy odjazdila
Ale aj tak to nechapem. Cislo ako cislo, jak male deti
Nic to, kym dosiahnu 30000, tak tam uz budem s nimi a ziadne taketo vahanie uz hrozit nebude
Mne pride na tom najzaujimavejsie, ze tuto udalost das na znamost v teme ktoru si najprv zrusil a druhykrat nechybalo vela...
Prišlo z [email protected] , tak neviem, či je to omyl, alebo spam.
Parťák....
laco majster slova - mam v pici svetOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down