chodte sa plis niekto kuknut ci su pri urade vlady na krikoch zelene listy, tak ako na fotke ktoru ficovci udajne vyfotili dnes aj so skrytymi dlazobnymi kockami
jurajc: neodpovedáš na normálne otázky iba tu stále trepeš hovadiny. podľa teba je ok keď Fico nafotí dlažobné kocky a povie, že tam včera ešte neboli a potom sa ozve reštaurátor, že ich tam nechal od Augusta???
bozemoj...ty mas skade take presne dvestopercentne informacie, ze to urobil "Fico"?? ...u mna je smerodatny technicky vykres s toleranciami, ktore musim (ale ani nemusim ) dodrzat!!..proste holy fakt..ale spekulovat, ze kto..co ..nieco..kedy..s tym mi chod do prezidentskeho palaca...ziadne fakty..iba domienky..a media..
..drzim palce na prechode
jurajc...to ty si si vysvetlil svojim uvazovanim, ze to urobil FICO.......POdla mna, Arcey v tom prispevku nenapisal, ze FICO ich zastrelil.......Alebo som slepy??..Napadne mi to pripomina mojho kolgu..TIez vsade v novinach cita, ze vsetci opozicni politici tvrdia, zeFICO ich zabil....Ale nedal mi link na tie noviny.:Ty urcite vies, ktore su to..posli mi ho...Dik..
vždy to platilo na každého TROLLA:
ignoracia
ignoracia
ignoracia
- keď nebudeme na trolla reagovať ... nebude mať ON na čo odpovedať ...
a skôr alebo neskôr vyšumí do stratena ...
Dakujem vsetkym za rady kde zaparkovat. Nakonec sme nasli vcelku v poho miesto... Inak naco na toho jurajc vobec reagujete? Ved kazdwmu musi byt uz davno jasne ze je to pako
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
priznajte sa kto ste navozili tie kocky pred urad vlady.
Mozno dojde aj na stanne pravo.
Kde su psychiatri?
https://dennikn.sk/1056331/k-dlazobnym-kockam-pred-uradom-vlady-sa-hlasi-restaurator-potreboval-ich-na-sochu/?ref=tit1
ani neviem co k tomu dodat...
http://www.teraz.sk/zahranicie/madarske-media-soros-fico/312797-clanok.html
..drzim palce na prechode
ignoracia
ignoracia
ignoracia
- keď nebudeme na trolla reagovať ... nebude mať ON na čo odpovedať ...
a skôr alebo neskôr vyšumí do stratena ...