kto si este spomenie na dusevneho mrzaka "skoro prezidenta" Prochadzku? ma vobec este odvahu sa niekde na verejnosti ukazat? jemu a jeho hajzlom ako Hrnciar mozme za toto dakovat..Belu Luhara a Most Hniid skoda komentovat, im vzdy islo o ksefty az v prvom rade....Harakter ma uz nahrabane aj z pozemkou pod dialnicou
Gusto0 tak hranol zaviedol do politiky novy pojem "Demisia s podmienkami"
..nooo...bohova alternativa...akurat tak na pol roka ale ten bordel co by na SVK nastal..si neviem ani predstavit..migrantoch do bludu a sulik s matovicom b6 na tom paradne zbohatli - fuj cholera s taku alternativu!!!!
.
"podmienky"
...co to vy vymyslate??? Smer je peavoplatne zvolenou stranou, ktora ma suverejne najviac hlasov v parlamente!!!
..kto ma potom moc??
toto je už vážne na grcanie,tak preceda birmovaný komunista ide dávať prezidentovi podmienky,to kde sme? Kiska by ho mal poslať pekne do prdele,nech si vyžerie svoj pád až do konca-už asi ostáva len tlak ulice,to je jediné,čoho sa boja,fakt držím palce mladým,tento skorumpovaný chliev treba vyluxovať
No a...sak to sa nevylucuje..SAk stara poda formalne demisiu, prezident poveri noveho premiera zostavenim novej vlady....A co na tom, ze v novej vlade budu ti isti ludia....teda okrem Zitnanskej...Ofajc na ludoch..ale koho zaujimaju ludia..zejo
johnny: A čo si tomu kolegovi povedal? Je očividné, že odchod Kaliňáka a Fica nič nerieši, keďže nemáme dôveru vo vládu, vládne strany, súdnictvo, políciu...
...ten bordel co by na SVK nastal..si neviem ani predstavit..migrantoch do bludu...
Migranti na SVK kaslu, co by tu robili? Vies kolko dostavaju na mesiac hocikde inde a kolko tu? A garantujem ti, ze do Dobsinej urcite nepride ani jeden. Ani na pozvanie.
jurajc
medzi 5. a 9. poldecakom pribrzdi,
slovenska ustava zatial nepozna termin
"demisia s podmienlou"
tak, ze tvojim vzorom v zivote je bud "jednoduchsi mentalny impotentik alebo politicky vydierac" ?
Nakolko som bol este v cykloobleceni, lebo som prave dosiel do prace a este som neranajkoval, nechcel som sa moc rozohnit, lebo som mal nizku hladinu cukru a este by som skolaboval A hlavne som bol hladny a vtedy som este nervoznejsi...tak som si kusol do jazyka a dokonca som prehliadol aj jeho poznamku ze, "ako si mozem mysliet, ze ta hrstka ludi namestiach ma pravdu? Ved to by znamenalo, ze väčšina ( volici koalicie) sa akoze mýlia?" Nastastie som bol akurat na ceste na WC, tak som sa tam aj rovno vygrcal .
som rad ze pracujem vo sfere kde mojimi kolegami su vzdelani kriticky rozmyslajuci ludia a keby niekto povedal takuto kktinu tak po zvysok jeho kariery by si z neho kazdy robil prdel
akoze vzdelanie máme tu vsetci VŠ ...ale to nie je zaruka "kritického rozmýšlania" . Bohužial...A mám strach, že veľa mladých ľudí je ako on...A to ma doslava desí.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/462311-slovinsky-premier-rezignoval-kvoli-zruseniu-zeleznicneho-projektu/
vs demokracia "slovenskeho" typu ( rozpisovat to by vydalo za roman )
https://spravy.pravda.sk/domace/clanok/462235-pripadne-predcasne-volby-by-mohli-byt-v-juli-znie-z-koalicie/
http://m.topky.sk/cl/100535/1696275/NAZIVO-Koalicna-kriza--Bugar--Fico-a-Danko-oznamuju-zasadne-stanovisko
Gusto0 tak hranol zaviedol do politiky novy pojem "Demisia s podmienkami"
..nooo...bohova alternativa...akurat tak na pol roka ale ten bordel co by na SVK nastal..si neviem ani predstavit..migrantoch do bludu a sulik s matovicom b6 na tom paradne zbohatli - fuj cholera s taku alternativu!!!!
.
"podmienky"
...co to vy vymyslate??? Smer je peavoplatne zvolenou stranou, ktora ma suverejne najviac hlasov v parlamente!!!
..kto ma potom moc??
Ale inak článok ústavy č. 116 ods. 5 hovorí jasne, že demisiou premiéra podáva demisiu celá vláda.
Migranti na SVK kaslu, co by tu robili? Vies kolko dostavaju na mesiac hocikde inde a kolko tu? A garantujem ti, ze do Dobsinej urcite nepride ani jeden. Ani na pozvanie.
medzi 5. a 9. poldecakom pribrzdi,
slovenska ustava zatial nepozna termin
"demisia s podmienlou"
tak, ze tvojim vzorom v zivote je bud "jednoduchsi mentalny impotentik alebo politicky vydierac" ?
Nakolko som bol este v cykloobleceni, lebo som prave dosiel do prace a este som neranajkoval, nechcel som sa moc rozohnit, lebo som mal nizku hladinu cukru a este by som skolaboval