Lokalizácia
Formulár sa odosiela
arrow_leftscarinko napísal:
ty jes len jedno jedlo co ti chuti?
tak asi skusa ten dilo a ano vacsinou jem iba to co mi chuti, sranda,ze?

inac ta obuchana omietka a okolie je vaznica? :D a schvalne,kolko x si pretrel ratafak :lol:
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 12:57:35
00
To je Espresso Americano . Študuj , chlope študuj ;) ...

Apropo na probu mi poslal môj nový priateľ čítajúci toto naše kávove fórum degustačné vzorky :) . Na budúci týždeň poreferujem .

Prílohy:

41314E8E-997F-4872-8E29-786780DF5485.jpeg
41314E8E-997F-4872-8E29-786780DF5485.jpeg 692.95 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 17.03.2018 - 12:59:16
00
canopusCitaj este raz a vsetky slva co som napisal, jedno ti vypadlo :)


Naposledy upravil scarinko dňa 17.03.2018 - 12:59:59, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 17.03.2018 - 12:59:39
00
I tak še dá americano. :lol:
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 12:59:47
00
Len tak by sa malo ... kava do vody :!:
canopus :D tiež som si všimol , kým dopije kávičku , preloží ju 2-3 ma “ lajnami “
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:01:15
00
arrow_leftRamon1 napísal:
To je Espresso Americano . Študuj , chlope študuj ;) ...

Jaaaaj ty si muudry :)
Zatial som to vsade videl robit separatne. Do jednej sialky voda, do druhej doubleshot ktory tam potom nalejes pripadne opacne ze nalejes vodu do espressa ale takto priamo este nie. Podla mna sa tym straca akakolvek crema.
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:06:07
00
Tu stratíš aj keď extrakciu nariedis horúcou vodou po pripravení ... takto by to malo byť kóšer ... to máš ako s tým “ mletím priamo do páky “ a nie najprv do kelimka :) . Baristicka kultúra ...
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:13:57
00
Pokial bude kelimok znamenat presnejsie vazenie tak bude kelimok. :)
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:18:47
00
S tebou je ťažšie “ pořízení “ ako s Feďom ...
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:21:32
00
Zivot nie je lahky o to lepsi pocit mas ked sa ti podari prekonavat prekazky.
Scarinko 17.3.2018
:P
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:22:40
00
Vacsina rucnych mlyncekov melie do zasobnika aj mnoho tych high-end.
Cize max by sa dalo hovorit o nejakej estetike ale nestresoval by som sa tym.
Ides v BA na kavu do FACHu a tam ti baba namelie z VA/NS Mythos1 do papieroveho kelimka a odvazi to na acaia a nalozi do LM strada (ci co za model to tam ma) a v poho
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:52:56
00
Inak to co pise ramon1 mi pride logicke a zda sa mi ze viac stratis kremu ked nalejes horucu vodu do espressa ako ked to urobis ako chlap na YT. Len v kaviarni asi nevedia kolko si kto chce dat vody dopredu. Musim to vyskusat ze kde zachovas viac kremy.
Ramon1
Som zvedavy ake budu kavy, nepoznam, dik za nazor potom
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:56:47
00
Len tak by sa malo ... kava do vody :!:

Ramon1 to bolo pre scarinka, si ma predbehol. :)
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:04:10
00
arrow_leftHosť napísal:
To je Espresso Americano . Študuj , chlope študuj ;) ...

arrow_leftluper napísal:
I tak še dá americano. :lol:

:shake: Ee, viaceri by mali poštudovať :lol: , je to Long Black, australska a NZ verzia americana . Rozdiel je prave v tom, ze sa robi espresso do vody, a nie voda do espressa. Pointa je, ze ostava pena.
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:24:09
00
arrow_leftfevlad napísal:
odkial mas tie palicky?

Vyrobil som z nerezoveho drotika. Akurat som neodhadol na prvykrat priemer drotika a objednal tenky. Skusim to nabuduce napravit... ;)
arrow_leftscarinko napísal:
Fotkyyy a videaaa :)

Fotku som dal už skôr. Čo chceš vidieť na videu? Ako točím rukou???
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:33:26
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up