Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Zivot nie je lahky o to lepsi pocit mas ked sa ti podari prekonavat prekazky.
Scarinko 17.3.2018
:P
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:22:40
00
Vacsina rucnych mlyncekov melie do zasobnika aj mnoho tych high-end.
Cize max by sa dalo hovorit o nejakej estetike ale nestresoval by som sa tym.
Ides v BA na kavu do FACHu a tam ti baba namelie z VA/NS Mythos1 do papieroveho kelimka a odvazi to na acaia a nalozi do LM strada (ci co za model to tam ma) a v poho
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:52:56
00
Inak to co pise ramon1 mi pride logicke a zda sa mi ze viac stratis kremu ked nalejes horucu vodu do espressa ako ked to urobis ako chlap na YT. Len v kaviarni asi nevedia kolko si kto chce dat vody dopredu. Musim to vyskusat ze kde zachovas viac kremy.
Ramon1
Som zvedavy ake budu kavy, nepoznam, dik za nazor potom
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 13:56:47
00
Len tak by sa malo ... kava do vody :!:

Ramon1 to bolo pre scarinka, si ma predbehol. :)
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:04:10
00
arrow_leftHosť napísal:
To je Espresso Americano . Študuj , chlope študuj ;) ...

arrow_leftluper napísal:
I tak še dá americano. :lol:

:shake: Ee, viaceri by mali poštudovať :lol: , je to Long Black, australska a NZ verzia americana . Rozdiel je prave v tom, ze sa robi espresso do vody, a nie voda do espressa. Pointa je, ze ostava pena.
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:24:09
00
arrow_leftfevlad napísal:
odkial mas tie palicky?

Vyrobil som z nerezoveho drotika. Akurat som neodhadol na prvykrat priemer drotika a objednal tenky. Skusim to nabuduce napravit... ;)
arrow_leftscarinko napísal:
Fotkyyy a videaaa :)

Fotku som dal už skôr. Čo chceš vidieť na videu? Ako točím rukou???
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:33:26
00
peterg
Ja už dávno nemusím. :lol:
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:35:17
00
Pisal som Gardelimu ohladne kvality Muungu a tu je volny preklad od kamarata co mi prelozil jeho odpoved:

Ze to je v pohode lebo to robia ***** v dzungli bez elektriny a ze sa nemas kukat jak to vypada ale jak to chuti :-)

Ako to vyzeralo tak to aj chutilo na *****
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:40:37
02
arrow_leftRamon1 napísal:
Výborná recenzia na Ceado E37J aj s “vylepšovakom “ na zníženie retencie 👌
https://www.home-barista.com/grinders/ceado-e37-owner-experience-t20814.html

To nie je E37J, to je stary model E37 (prodchodca dnesneho J-cka). Tiez dnes robia clumping control uplne inak a je nastavitelny, https://www.youtube.com/watch?v=8ICJ_gnddZo.
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:43:44
00
na tému americano a crema https://www.youtube.com/watch?v=XQ3TcpI2Lu8
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 14:51:23
00
Jeden by sa mohol opýtať: A načo vôbec riediť to, čo je dobré? Ja v poslednej dobe skôr "zahusťujem" a "prekvapkávam" (zo stroja)...
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 15:05:48
00
V duchu som si pomyslel ze preco niekto robi americano ked si moze dat fitrovanu a 3 sekundy na to to povedal on vo videu :)
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 15:08:29
00
arrow_leftrasto napísal:
Pisal som Gardelimu ohladne kvality Muungu a tu je volny preklad od kamarata co mi prelozil jeho odpoved:

Ze to je v pohode lebo to robia ***** v dzungli bez elektriny a ze sa nemas kukat jak to vypada ale jak to chuti :-)

Ako to vyzeralo tak to aj chutilo na *****


... na ***** “ zní to tak italsky “ :D
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 15:14:49
00
Najvacsi bizar je v tom ze odkedy distribuuje tu "na *****" kvalitu tak zdvihol cenu skoro na dvojnasobok :D
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 15:23:58
00
arrow_leftbedo napísal:
Jeden by sa mohol opýtať: A načo vôbec riediť to, čo je dobré? Ja v poslednej dobe skôr "zahusťujem" a "prekvapkávam" (zo stroja)...

Tiez tomu celkom nerozumiem, ale viem z prace, ze su ludia, ktori chcu, aby kavy bola vela a espresso im objemom nestaci. V lepsom pripade si doleju vodu, v horsom nechaju tiect dlho z paky.
Zobraziť komentár 17.03.2018 - 15:24:31
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a regenerácia / Energia)
keyboard_arrow_up